Bekijk hieronder onze producten

‹ Vorige
1234...3233

Allerlei stijlen kasten


Wanneer je mooie spullen in huis hebt wil je het natuurlijk aan iedereen laten zien. Een vitrinekast is een mooie meubelstuk waar je bijvoorbeeld je oude servies in kan plaatsen.  In bijvoorbeeld een landelijke kast heb je genoeg ruimte om je spullen in op te bergen.  Ook voor iemand met een grote boeken collectie zijn er kasten die aan hun behoefte voldoen. De kasten zijn gemaakt van diverse materialen zoals glas, metaal, eiken, metaal en hout zodat er voor iedereen een oplossing is.

Industriële kast
Elke kast is weer anders wanneer je industriële meubels koopt bij Giga Meubel. Elke kast is weer uniek en wordt voorzien  van zijn eigen kenmerk. Met name kasten en dressoirs maar ook de tvmeubelen die er industrieel uitzien kan gezegd worden dat deze zijn eigen identiteit heeft. Of je nou een witte, grijze, zwarte of houten vkast koopt, iedere exemplaar is weer anders.

Vintage is het nieuwe retro
Steeds vaker zie je dat oude meubels herleven. Zo vindt je bij Giga Meubel verschillende stijlen aan meubels. Naast landelijke, industriele en lifestyle meubelen vindt je er ook vintage en retro kasten. Alle kasten bij ons zijn aangepast aan de woonwens van nu en de trend van deze tijd.


Meer informatie
Wilt u inspiratie opdoen, kom dan gezellig langs in de showroom te Soest of u kunt bellen naar 035-8796032 voor meer informatie over de diverse vitrinekasten. De interieur specialisten van Giga Meubel staan voor u klaar.