Industriële klokken

Ga snel naar:

Scroll voor meer

Resultaten 14 producten

per pagina

Resultaten 14 producten

per pagina

Industriële klokken

Een klok is een functioneel en handig item in het interieur. Dit betekent niet dat een klok niet ook een mooie uitblinker kan zijn in jouw kamer. Giga Meubel heeft een groot aanbod aan industriële klokken. Deze staan erg stoer in het interieur. Klokken hebben we in veel verschillende soorten en maten. Ga je voor een hangklok met een robuust uiterlijk of ben je fan van een rustig model? Industriële wandklokken zijn tegenwoordig ook echt een toevoeging aan het interieur. Bij Giga Meubel hebben we veel verschillende klokken en vind je altijd een klok die past bij jouw woonstijl.

Metalen klokken: de trend van nu!

Metaal is tegenwoordig echt een trend en vinden we daarom ook veel terug in het interieur. Kies daarom voor een metalen klok om jouw industriële interieur helemaal af te maken. Er zijn veel verschillende modellen metalen klokken. Metaal is een natuurlijk materiaal en past helemaal in een industrieel interieur. De metalen klokken hebben we ook in veel verschillende soorten. Zo kan je kiezen voor een hele robuuste variant maar ook voor een die rustiger oogt. Niet fan van een industriële klok? Bekijk dan onze gehele klokken assortiment.

Ga voor een retro look

Giga Meubel heeft veel verschillende klokken met tandwielen. Tandwielen zijn gemaakt van natuurlijke materialen en dit sluit perfect aan bij een industriële of retro woonstijl. De tandwielen zorgen voor een authentieke sfeer en staan ook nog een erg stoer. We hebben klokken in het assortiment waarbij de tandwielen zeer goed zichtbaar zijn maar ook varianten waarbij deze subtieler te zien zijn. Kies wat het beste past in jouw interieur!

Industriële klokken bestellen bij Giga Meubel

Heb je een klok naar wens gevonden? Bestel deze dan gemakkelijk online in onze webshop. Jouw klok wordt gratis verzonden bij een bestelwaarde van 100,- of meer. Wil je graag meer informatie over onze klokken of ben je benieuwd naar onze overige woonaccessoires? Kom dan eens langs in onze showroom in Soest of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl.

Kies je filter