Groene industriële lampen

Groene industriële lampen

Maak je interieur compleet met een groene industriële lamp. Bestel de mooiste lampen online voor de scherpste prijs bij Giga Meubel. In het assortiment van Giga Meubel zitten een aantal groene eyecatchers maar ook subtiele groene industriële lampen voor op de achtergrond. 

Stoere, robuuste uitstraling van industriële lampen

Industriële lampen zijn sfeervol en geven een flinke dosis licht. Daarom zijn industriële lampen uitstekend geschikt voor grote ruimtes. Kleinere industriële lampen misstaan niet boven de keukentafel en geven het interieur een stoere en stijlvolle uitstraling. De gebruikte materialen zijn metaal en hout. Houten industriële lampen geven een nog warmere sfeer mee. Hout is perfect te combineren met metaal, dus ideaal voor het industrieel wonen. 

Verschillende kleuren industriële lampen

Giga Meubel heeft een ruim assortiment in industriële lampen. Dat betekent ook dat naast groene lampen we ook heel veel gekleurde lampen hebben. De meest vertrouwelijke kleur voor een industriële lamp is natuurlijk zwart en grijs. Maar wist je dat een blauwe of groene industriële lamp voor een hoop sfeer kan zorgen in huis? Naast deze kleuren hebben we ook andere metaalkleuren voor industriële lampen. Goudbrons en koper zijn de laatste jaren ook zeer populair om te verwerken in je interieur. Hoe mooi is het om dat te doen door een lamp!

Groene lamp bestellen bij Giga Meubel

Groene industriële lamp bestellen kan online bij Giga Meubel. Profiteer van onze scherpe prijzen en onze aanbiedingen voor extra veel voordeel. Heb je vragen over een product? Neem gerust contact met ons op. Of bel met één van onze medewerkers via 035 - 879 60 32. Wij helpen je graag! Bekijk onze speciale industriële meubels voorwaarden.