Industriële krukken

Resultaten 10 producten

per pagina

Resultaten 10 producten

per pagina

Industriële krukken

Bijzettafels en bijzetkrukjes met industriële look

Ben jij op zoek naar nieuwe industriële krukken om te gebruiken als bijzettafeltje of voor aan jouw eettafel? Wij hebben diverse krukken in een industriële stijl in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan krukken van hout en krukken van metaal. Industriële krukken zijn gemakkelijk te combineren met jouw andere industriële meubels, zoals industriële salontafels en industriële eettafels voor een stijlvol interieur. Bij Giga Meubel ben je aan het juiste adres voor betaalbare krukken. Bekijk ons assortiment en vind een passend industrieel krukje voor bij jou in huis! 

Industriële krukken online kopen

In onze collectie vind je industriële krukjes in diverse formaten, kleuren en materialen. Een industriële kruk past in ieder interieur. Laat de stylist in je los en combineer de kruk met jouw woonkamer meubels of jouw eetkamer meubels. Wist je dat je een industriële kruk ook als nachtkastje kunt gebruiken? De kruk past goed bij andere meubels in een industriële stijl, maar past ook goed bij meubels met een moderne of klassieke look. Bekijk onze collectie en vind de mooiste industriële meubels om jouw huis mee in te richten. 

Bestel jouw kruk in industriële stijl bij Giga Meubel

Hou je van de industriële woonstijl en ben je op zoek naar een krukje met een industrieel karakter? Bij Giga Meubel ben je op de juiste plek voor krukjes in een industriële stijl! In onze webwinkel en in onze showroom hebben wij naast industriële krukken ook een groot aanbod aan industriële stoelen, zoals industriële eetkamerstoelen en industriële fauteuils. Wist je dat industriële meubels gaan goed samen met moderne meubels? Durf verschillende woonstijlen met elkaar te combineren en wees creatief! Wil je meer informatie over een product? Geen probleem! Neem telefonisch contact op, stuur een mailtje of kom langs bij onze woonwinkel. Onze interieurstylisten staan voor je klaar om je te helpen! 

Industriële meubels voor een uniek interieur

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan meubels en woonaccessoires in industriële woonstijl en in de moderne woonstijl. Van industriële stoelen tot industriële tafels: bij ons vind je betaalbare en stijlvolle industriële meubels! Heb je vragen over onze producten? Neem contact op met één van onze collega’s via 035 - 879 60 32. Onze interieurspecialisten staan voor jou klaar om je te helpen met het kiezen van jouw nieuwe meubels!

Kies je filter