Zwarte dressoirs

Dressoirs zijn de ideale uitkomst voor het opbergen van jouw spullen. Bij het uitzoeken van een nieuw dressoir is het handig om van tevoren te bepalen waar het dressoir komt te staan en hoeveel ruimte je hebt. Vervolgens moet je nadenken over welke stijl bij jou past. Wanneer je goed nadenkt over wat je wil hebben, zal je het langst genieten van jouw dressoir. 

Lees meer

Resultaten Producten 49-72 van 110

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 49-72 van 110

Pagina
per pagina

Zwarte dressoirs 

Bij Giga Meubel hebben we veel verschillende zwarte dressoirs. Houd je van een industriële look? Ga dan voor een metalen variant. Deze zal perfect staan in jouw industriële woonkamer. Metaal staat erg stoer en jouw dressoir zal echt een eyecatcher zijn? Houd jij meer van een rustige look? Ga dan voor een model gemaakt van hout. Hout zorgt voor wat meer rust in het interieur. Je kan er ook voor kiezen om zwart te combineren met hout. Een zwarte dressoir zorgt voor diepte en contrast in het interieur en is dan ook een echte eyecatcher.

Diverse zwarte dressoirs

De zwarte dressoirs van Giga Meubel zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, soorten en maten. Kies bijvoorbeeld voor een moderne dressoir met een metalen frame. Daarnaast zijn de dressoirs verkrijgbaar in verschillende materialen zoals metaal en eikenhout. De dressoirs passen goed in een bohemian, retro of industrieel interieur.

Opruimen met een dressoir

Een dressoir een zeer stijlvolle toevoeging aan het interieur en daarnaast is deze ook nog eens erg praktisch. Je kunt er veel spullen in opbergen. Sommige accessoires zoals fotolijstjes en boeken wil je mooi tentoonstellen, terwijl andere spullen weer mooier opgeruimd staan achter openslaande deuren of in lades. Je kunt je mooie spullen ook op de bovenkant van het prachtige dressoir plaatsen. Ga van tevoren goed na wat je wil hebben. Bij Giga Meubel zijn er varianten genoeg en daarom zit er altijd wel een mooi meubel tussen dat mooi past in jouw interieur! 

Een zwart dressoir kopen bij Giga Meubel

Bezoek onze showroom om onze zwarte dressoirs en andere kasten in verschillende stijlen te bekijken. Onze interieurspecialisten zijn tot jouw beschikking om je te helpen bij het vinden van een geschikte dressoir. Bestel je liever jouw favoriete dressoir online? Profiteer dan van onze laagste prijsgarantie en je betaalt geen verzendkosten bij een bestelwaarde van 100,- of meer. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.

Kies je filter