Groene kasten

Resultaten Producten 1-23 van 67

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 1-23 van 67

Pagina
per pagina

Groene kasten 

Een kast in onmisbaar in het interieur. Je kan er veel spullen in opbergen of je mooiste accessoires in tentoonstellen. Sommige kasten kan je zelfs gebruiken als roomdivider. Zo maak je van een grote ruimte, twee kleine ruimtes en daarmee creëer je een knusse en gezellig sfeer. De groene kast is een goede optie als je een keer iets anders wilt. Dit is weer eens wat anders dan de standaard kleuren. Je zorgt ook meteen voor een eyecatcher in het interieur! 

 

Groene kast in verschillende soorten en maten 

De meeste groene kasten in ons assortiment zijn van metaal. Je hebt keuze uit verschillende kasten zoals schoenenkasten, dressoirs of nachtkastjes. Ga bijvoorbeeld voor een groene kast van Spinder Design of HK Living.

 

Groen in je interieur

Groen in je interieur is altijd een goed idee. Omdat ons brein bij de kleur groen onmiddellijk de link legt met rust en ontspanning zorgt het voor innerlijke rust. Iets wat in deze tijd niet vervelend is. Er zijn dan ook verschillende kleuren groen waar je uit kunt kiezen. Als je de perfecte kleur groen hebt gekozen is het belangrijk om goed te combineren. Ga niet opeens voor te veel groen. Door het bijvoorbeeld te combineren met wit, grijs en beige tinten creëer je een neutraal en zacht interieur.

 

Groene kast bestellen bij Giga Meubel 

Bezoek onze showroom om onze groene kasten in verschillende stijlen te bekijken. Onze interieurspecialisten zijn tot jouw beschikking om je te helpen bij het vinden van een geschikte groene kast. Bestel je liever een groene kast online? Profiteer dan van onze laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelwaarde van 100,- of meer. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.

Kies je filter