Open kasten

Resultaten Producten 49-72 van 91

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 49-72 van 91

Pagina
per pagina

Open kasten 

Ben je op zoek naar een kast waarin je al jouw favoriete accessoires kan presenteren? Stop dan nu met zoeken want bij Giga Meubel hebben we een ruim assortiment aan open kasten. Zo is er voor iedere woonstijl een perfecte open kast. Houd je van een strak design, kies dan voor een kast die uitgelijnd is. Mag het voor jou wel wat stoerder? Bekijk onze industriële kasten. Deze industriële kasten zijn gemaakt van ruwe materialen zoals hout, metaal en ijzer. Met een industriële kast weet je zeker dat je een statement aan jouw interieur toevoegt. Vind je zwart te donker en ga je liever voor iets lichters? Kies dan voor een open kast in Scandinavische stijl. Of je nu op zoek bent naar een kast voor je slaap-, woonkamer of hal, voor elke ruimte in huis biedt Giga Meubel de juiste open kast verkrijgbaar in diverse formaten. 

Een open kast inrichten naar jouw smaak

Een open kast geeft jou de mogelijkheid om iets van jezelf tentoon te stellen. In een open vakkenkast kun je jouw servies, spelletjes of boeken opbergen. Je kunt ook voor een open boekenkast kiezen. Door de planken in deze kast heb je genoeg ruimte om boeken en andere accessoires tentoon te stellen. De opties zijn eindeloos. Voor een persoonlijke touch kun je fotolijsten toevoegen, door jouw vastgelegde herinneringen wordt jouw kast echt uniek! Houd je van groen? Tover jouw open kast dan om tot jouw eigen urban jungle met onze planten. Door een leuke tafellamp in de open kast te plaatsen, breng je een sfeervol element aan. Het leuke aan een open kast is dat door een paar kleine aanpassingen de kast een compleet andere look krijgt. Bovendien zijn de kasten gemakkelijk schoon te maken met een doek. Toch geen fan van een open kast? Bekijk ons ruime assortiment kasten en vind de kast die past bij jou! 

Open kast kopen of bestellen bij Giga Meubel

Een te gekke open kast gevonden? Bestel deze dan gemakkelijk op gigameubel.nl en profiteer van onze gratis verzending bij een besteding boven de 100,-. Liever de kast in het echt bewonderen? Dat kan! Kom langs in onze showroom in Soest voor inspiratie. Onze interieurspecialisten staan klaar om jou te voorzien van advies. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice op telefoonnummer 035 - 8796032.

Kies je filter