Label51 Hoge Vitrinekast Level

399,00
In bestelling

Hoge vitrinekast Level is een trendy, fijn afgewerkte industriële kast voorzien van strakke vormen.

Hoge vitrinekast Level van LABEL51 is een functionele kast, bestaande uit verschillende delen waardoor deze kast minimale handigheid vereist. Level heeft een prachtige balans in stoer maar subtiel vintage metaal en glas, is voorzien van diverse opbergplanken en ruimtes om prachtige accessoires te tonen en veel spullen op te kunnen bergen.

Hoge vitrinekast Level, uitgevoerd in vintage metaal, is in het bezit van vier ruim opgezette planken in de gehele breedte van de kast die door de prachtige glazen deuren zichtbaar zijn. De ideale situatie om je mooiste objecten en accessoires te tonen. In de grote onderste ruimte bevindt zich een opbergplank die afgesloten wordt door de twee metalen deuren voorzien van magneten. Alle deuren zijn in het bezit van een mooi, simplistisch vormgegeven handvat. Tevens geeft het open frame de kast een prettige hoogte, open- en luchtigheid.

Hoge vitrinekast Level is een trendy, fijn afgewerkte industriële kast voorzien van strakke vormen. Level biedt de mogelijkheid er alle kanten mee op te kunnen en komt tot zijn recht in een woonkamer, keuken of kantoor.

Hoge vitrinekast Level is eigentijds en past helemaal in de dagelijkse trend
Hoge vitrinekast Level wordt gedemonteerd geleverd en eist wat tijd en handigheid
Hoge vitrinekast Level in de kleur vintage heeft prachtige subtiele kleurschakeringen
Artikelnummer SL-51.013
LxBxH 40x80x190cm
Kleur Grijs
Materiaal Metaal
Merk Label51
Vereist montage Ja

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Label51 Hoge Vitrinekast Level Hoe waardeer je dit product?:
Productprijs
Bestelling
Kwaliteit