Rotan hanglampen

Resultaten Producten 1-24 van 48

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 1-24 van 48

Pagina
per pagina

Rotan hanglampen

Een trend waar we niet meer omheen kunnen is rotan! Rotan geeft een gezellige, warme en natuurlijke uitstraling aan jouw in jouw interieur en het is ook nog eens duurzaam. Een rotan hanglamp zorgt voor nog meer gezelligheid, een echte must boven de eettafel!

Hanglampen van rotan

Rotan is een materiaal dat komt van de rotanpalm en wordt ook wel rattan riet genoemd. Rotan komt voort uit lange liaan, uit de subtropen. Wanneer de stengels geoogst worden, worden ze door middel van verschillende soorten vlecht technieken bij elkaar gebracht. Rotan is een stevig product en dus ideaal voor het maken van meubels en rotan is een echte sfeermaker dus perfect voor lampen. Het leuke aan rotan is ook dat er veel verschil in zit en daarom heeft elke hanglamp van rotan zijn eigen charme!

Waarom een rotan hanglamp in jouw interieur?

Rotan geeft een mooie natuurlijke uitstraling aan jouw interieur. Het fijne aan rotan hanglampen is dat ze vaak in ieder interieur thuis passen door hun naturel kleur. De perfecte plek voor een hanglamp is natuurlijk boven de eettafel of salontafel, daar zal een rotan hanglamp zorgen voor extra veel sfeer. Een rotan hanglamp creëert een warme en gezellige sfeer, maar zorgt ook voor voldoende licht in het donker.

Een rotan hanglamp bestellen bij Giga Meubel

Wil je de rotan hanglamp eerst met eigen ogen zien? Dat is natuurlijk geen probleem! Bezoek onze showroom om onze rotan hanglampen te zien. Zijn de rotan hanglampen toch niet helemaal jouw ding? Bij Giga Meubel hebben we een ruim assortiment met hanglampen, ook in andere stijlen. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Bestel je liever jouw rotan hanglamp online? Profiteer dan van onze laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelling vanaf 100,-. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.

Kies je filter