I-Catchers

I-Catchers is een Nederlands meubelmerk dat unieke, handgemaakte meubelen van hoogwaardige kwaliteit biedt. De stoere uitstraling van de meubelen zorgt ervoor dat ze echte eyecatchers zijn in je interieur en geschikt zijn voor verschillende woonstijlen.

Lees meer

Resultaten Producten 49-72 van 127

per pagina

Resultaten Producten 49-72 van 127

per pagina

I-Catchers

I-Catchers is een Nederlands meubelmerk dat unieke, handgemaakte meubelen van hoogwaardige kwaliteit biedt. Het merk heeft een totaalaanbod van stoelen, dressoirs, tafels en wandkasten die geschikt zijn voor verschillende woonstijlen, zoals industrieel, landelijk, modern en klassiek. De meubels hebben een stoere uitstraling en zijn echte eyecatchers in je interieur.

Hoogwaardige kwaliteit

De meubelen van I-Catchers zijn niet alleen functioneel en duurzaam, maar ook zeer stijlvol en van hoogwaardige kwaliteit. De gebruikte materialen zorgen ervoor dat de meubelen lang meegaan, wat het een goede investering maakt voor je interieur.

Bijzondere inrichting

Ben je op zoek naar unieke meubelen voor jouw interieur? Dan zijn de meubels van I-Catchers een goede keuze. De meubelen zijn niet alleen functioneel, maar ook een echte blikvanger in je woonkamer, slaapkamer of kantoor. Ontdek de stoere uitstraling van de meubelen van I-Catchers en richt jouw interieur op een bijzondere manier in.

I-Catchers kopen bij Giga Meubel

Vaak wil je als klant de producten van I-Catchers met eigen ogen zien. Giga Meubel heeft een showroom in Soest waar je alle producten ook zelf kunt zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot je beschikking om je te helpen met de keuze van het juiste meubel. Wanneer je direct vragen hebt over onze meubels van I-Catchers of andere meubelen dan kan je bellen naar één van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 303 49 85.

Kies je filter