Nori dressoirs

Serie Nori Dressoirs by Giga Meubel

Dressoirs zijn lage opbergmeubelen met bovenop de kast nog ruimte is voor decoratie, zoals schilderijen, planten en fotolijstjes. Een dressoir kun je ook zeker goed gebruiken als extra opberg meubel in je woonkamer, slaapkamer en studeerkamer. Wij hebben dressoirs met laden en dressoirs met openslaande deuren. Tegenwoordig worden dressoirs steeds vaker ingedeeld als tv-meubel. De tv kan bovenop het dressoir en zo heb je nog genoeg ruimte voor randapperatuur. Of toch op zoek naar een Nori tv-meubel?

Ben je op zoek naar stoere kasten? Kijk dan niet verder want bij onze serie Nori van Giga Meubel vind je een groot assortiment robuuste en industriële kasten. De alsmaar groeiende woonstijl industrieel zien we steeds vaker terug in menig interieur. Robuuste meubels, natuurlijke kleuren en ruwe materialen zijn de hoofdonderwerpen bij een industrieel interieur. Industriële kasten passen helemaal bij de interieurtrend van nu! Nori is voor elk industrieel interieur een goede match, maar ook heel goed te combineren met vele andere stijlen. Net precies wat jou stijl is!

Serie Nori online bestellen bij Giga Meubel

Heb je het perfecte dressoir gevonden in de serie Nori voor in jou interieur? Bestel de Giga Meubel Nori serie dan nu direct online bij Gigameubel.nl! Het item wordt gratis bij jou thuisbezorgd. Wil je de meubels het liefst eerst nog even in het echt zien? Kom deze dan bekijken in onze showrooms in Soest of Wommelgem.