Rodeo Classic Fauteuil Army

599,00
  • Vanaf 2 voor 571,00 per stuk en bespaar 5%
  • Bij afname vanaf 4 of meer voor 540,00 per stuk en bespaar 10%
In bestelling (verwacht: 20-08-2021)
De nieuwe classic serie Rodeo van BePureHome is modern, stoer en eigentijds. Deze 1,5 zits classic fauteuil is royaal en beschikt over een stoere stof, Recycle leer. Dankzij haar slanke frame en losse kussens toont de fauteuil subtiel in de living. De poten zijn van zwart metaal en hebben een hoogte van 16 cm. De zithoogte is 47 cm, de zitdiepte is 58 cm, de zitbreedte is 58 cm en de hoogte van de armleuningen is 72 cm. Deze fauteuil heeft een draaggewicht van 150kg.

Wat is Recycle leer? Bij het snijden van de patronen van de huiden houden fabrieken restanten over. Deze restanten worden vermalen en hiervan maken we een nieuwe stof: Recycle leer. Recycle leer bestaat uit 70% écht leer en 30% polyester. De stof is opgebouwd uit twee materialen: de onderlaag bestaat uit gerecycled echt leer wat zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Het leer wordt beschermd door een polyester afdeklaag welke oneffenheden voorkomt en waardoor het een stevige combinatiestof wordt.

Onderhoud: Het Recycle leer kan niet behandeld worden met vet voor leer. Recycle leer kunt u als volgt onderhouden: met een vochtige doek kunt u de stof schoonmaken. In geval van vlekken kunt u een neutrale zeepoplossing gebruiken om de vlek mee te verwijderen. Na het verwijderen van de vlek de stof afnemen met een vochtige doek.

De serie classic Rodeo bestaat uit deze fauteuil, een 3-zits bank en een 2,5 zits bank.
Orders van dit product kunnen niet geannuleerd worden.
Artikelnummer 800888-A
LxBxH 83x98x88cm
Kleur Groen
Materiaal Leer
Merk BePure
Vereist montage Ja
Vorm Rechthoek
Gewicht 32 kg

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Rodeo Classic Fauteuil Army Hoe waardeer je dit product?:
Productprijs
Bestelling
Kwaliteit