Hal

De hal lijkt in eerste instantie misschien geen belangrijke ruimte, maar is dit zeker wel. De hal of gang is namelijk het eerste wat gasten zien als ze je huis binnenkomen. Wel zo fijn als het er dan gezellig en verzorgd uitziet. De eerste indruk telt!

Lees meer

Resultaten Producten 97-120 van 2509

per pagina

Resultaten Producten 97-120 van 2509

per pagina

Hal meubels

De hal lijkt in eerste instantie misschien geen belangrijke ruimte, maar is dit zeker wel. De hal of gang is namelijk het eerste wat gasten zien als ze je huis binnenkomen. Wel zo fijn als het er dan gezellig en verzorgd uitziet. De eerste indruk telt! Plaats in de hal een kapstok, schoenenkast, een spiegel en een sidetable. Deze items helpen je bij het creëren van een opgeruimde en stijlvolle look in je hal.

Maak indruk bij binnenkomst met een stijlvolle sidetable

Een sidetable is de ideale tafel voor in de gang of hal. Sidetables zijn slank en ze staan niet in de weg. Je kunt een aantal spullen makkelijk van je afwerpen wanneer je binnenkomt of naar buiten gaat. Denk aan huissleutels, de hondenriem en andere belangrijke spullen. Kies je voor een sidetable met lades? Dan kun je veel spullen kwijt en kan alles netjes uit het zicht worden opgeborgen. Naast de vele opbergmogelijkheden, kun je de sidetable ook gebruiken om mooie decoratie bovenop te plaatsen. Hang er een spiegel boven en het plaatje is compleet! Door de vele gebruiksmogelijkheden is de sidetable een stijlvolle variant van de opbergdoos. Giga Meubel heeft een groot aantal sidetables in het assortiment om je hal in te richten.

Opgeruimd staat netjes: Schoenenkasten voor een georganiseerde hal

De hal is de ideale plek om je schoenen op te bergen, zo hoef je niet met je vieze schoenen door het huis te lopen en kun je voor vertrek gemakkelijk kiezen welke schoenen je aan wilt trekken. Ga voor een open schoenenkast of schoenenrek als je je mooiste sneakers en andere schoenen in de spotlight wilt zetten. Liever een opgeruimde, strakke look in de hal? Dan is een gesloten schoenenkast de beste keuze voor jouw hal.

Hang je jas op in stijl met een trendy kapstok

De kapstok is een item dat je in elke hal terug ziet. Kapstokken zijn er in zoveel verschillende soorten, maten en stijlen. De kapstok die het beste bij je past, is afhankelijk van een aantal factoren. Namelijk, de grootte van je hal, de hoeveelheid jassen die je kwijt wilt en natuurlijk de gewenste uitstraling van de kapstok. Ga je voor een kapstok die aan de muur hangt of juist een staande kapstok met een gaaf design? Daarnaast hebben we bij Giga Meubel ook een aantal kapstokken die een ingebouwde schoenenkast hebben, ideaal toch? 

Hal meubels kopen bij Giga Meubel

Heb je een item voor de hal op het oog? Bestel deze gemakkelijk online bij gigameubel.nl. Wanneer je online bestelt profiteer je van de laagste prijsgarantie en gratis verzending bij €100,-. Zie je de items voor de hal toch liever in het echt? Kom dan gerust langs in onze winkel in Soest. Onze interieurspecialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Heb je nu vragen over onze items voor in de hal?  Neem contact met ons op of bel naar één van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.

Kies je filter