Keuken

Resultaten Producten 73-96 van 923

per pagina

Resultaten Producten 73-96 van 923

per pagina

Meubels voor in de keuken

Of je nu veel, of wat minder tijd in de keuken doorbrengt, keukenaccessoires zijn een must voor iedere keuken. In de keuken wordt al het lekkere eten bereid en mooi servies maakt het helemaal af. Bij Giga Meubel vind je een groot assortiment woonaccessoires. Neem een kijkje op de website en shop de mooiste accessoires voor thuis!

Stylen en opbergen

Keukenaccessoires geven niet alleen sfeer aan jouw keuken, de items zijn ook vaak functioneel. Denk aan een stoere, robuuste snijplank van Madam Stoltz of het mooie glaswerk van House Doctor. Van de kleurrijke schalen van HK Living tot de modieuze kruiden van Nicolas Vah. Bij Giga Meubel stijl je jouw keuken van top tot teen af. Of je nu meer houdt van een landelijke, Scandinavische of industriële stijl, bij Giga Meubel ben je aan het juiste adres. Maak nu jouw keuken compleet met de leukste keukenaccessoires van bekende merken. 

Keukenaccessoires kopen bij Giga Meubel 

Heb je leuke keukenaccessoires op het oog? Bestel deze gemakkelijk online bij gigameubel.nl. Wanneer je online bestelt profiteer je van de laagste prijsgarantie en gratis verzending bij €100,-. Zie je de tafel toch liever in het echt? Kom dan gerust langs in onze winkel in Soest. Onze interieurspecialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Heb je nu vragen?  Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.

Kies je filter