Woonkamer

De woonkamer is de meest centrale ruimte van het huis. Het is de plek waar je bijkomt na een lange dag, waar je vrienden en familie ontvangt en waar je je favoriete serie kunt bingewatchen terwijl je languit op de bank ligt.

Lees meer

Resultaten Producten 97-120 van 9661

per pagina

Resultaten Producten 97-120 van 9661

per pagina

Woonkamer meubels

Ben je op zoek naar nieuwe meubels voor in je woonkamer? Bij Giga Meubel ben je aan het juiste adres. De woonkamer is de meest centrale ruimte van het huis. Het is de plek waar je bijkomt na een lange dag, waar je vrienden en familie ontvangt en waar je je favoriete serie kunt bingewatchen terwijl je languit op de bank ligt. De woonkamer is dus een belangrijke ruimte in huis, waarbij je goed moet nadenken over de inrichting. Laat je inspireren of shop de mooiste banken, dressoirs en salontafels bij Giga Meubel. 

Banken voor in de woonkamer

Giga Meubel heeft veel verschillende soorten banken. Naast 2 zitsbanken en 3 zitsbanken hebben wij ook hoekbanken en loungebanken voor in de woonkamer. Bij de aanschaf ga je uiteraard eerst nadenken wat voor een soort bank je zou willen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor één van de vele hoekbanken, slaapbanken en natuurlijk diverse twee- en driezitsbanken. Welke bank of bankencombinatie je kiest hangt vaak af van de ruimte in huis. Soms heb je alleen ruimte voor een ruime tweezitter en een fauteuil, maar misschien heb je wel ruimte voor een grote familiebank. Deze zitmeubels zijn in onze showroom te bezichtigen en kunnen zowel opgehaald als bezorgd worden.

Je woonkamer inrichten in je eigen stijl

De inrichting van je woonkamer is natuurlijk voor iedereen persoonlijk anders, daarom kun je bij Giga Meubel meubels voor de woonkamer kiezen uit verschillende stijlen. Ga voor een moderne stijl met strakke meubels of kies een industriële uitstraling met robuuste meubels. Neem een kijkje in onze showroom als je graag eerst wat inspiratie op wilt doen. 

Woonkamer meubels kopen bij Giga Meubel

Heb je een item voor in de woonkamer op het oog? Bestel deze gemakkelijk online bij gigameubel.nl. Wanneer je online bestelt profiteer je van de laagste prijsgarantie en gratis verzending bij €100,-. Zie je de items voor in de woonkamer toch liever in het echt? Kom langs in onze winkel in Soest. Onze interieurspecialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Heb je vragen? Neem contact met ons op of bel naar één van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32. We helpen je graag!

Kies je filter