Bohemian

Bohemian 

Alles kan en mag in de bohemian trend. Verschillende patronen en kleuren en unieke producten met een eigen verhaal zijn dingen die je veel ziet in een bohemian stijl. Ook worden materialen lekker met elkaar gemixt en hoeven de kleuren niet perse op elkaar afgestemd te zijn. Denk aan kussentjes met vrolijke franjes, grafische vloerkleden, wanddecoraties en rotan. De bohemian trend maakt je huis compleet! 

Accessoires in de Bohemian stijl

Bij Giga Meubel zijn wij helemaal fan van deze trend. Hier spelen wij natuurlijk graag op in! Moest het eerder zo strak en clean mogelijk zijn. Nu mag het allemaal veel gezelliger. Het hoeft allemaal niet rond en netjes. Met natuurlijke materialen en speelse vormen breng je juist sfeer en leven in huis. Maak je huis gezelliger door allemaal verschillende stoffen toe te voegen, zoals velvet en jute. Ze voegen heel veel sfeer toe. Vergeet ook niet wandkleden, vloerkleden en kussens en kaarsen. 

Bohemian jungle

Groen is overigens een must in een bohemian interieur. Cactussen, weelderige woonplanten al dan niet gecombineerd met hangende of kleinere staande planten mogen zeker niet ontbreken. Het groen zie je ook terug op de muur als echte plant of prints geïnspireerd op de jungle. Denk aan tijgers of palmen op je muur. 

Bohemian accessoires online bestellen bij Giga Meubel

Wanneer je een gave accessoires in de Bohemian stijl naar wens hebt gevonden, bestel je deze gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van gratis bezorgkosten bij een bestelling van € 200,- of meer! Wil je graag meer informatie over onze Bohemian artikelen of ben je benieuwd naar onze overige woonaccessoire, meubels of lampen? Neem dan een kijkje in een van onze showrooms of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl