Landelijk

Resultaten Producten 49-72 van 1594

per pagina

Resultaten Producten 49-72 van 1594

per pagina

Landelijke meubels

Ben je op zoek naar mooie meubels in een landelijke stijl? Dan ben je bij Giga Meubel aan het juiste adres. Giga Meubel heeft een ruim assortiment meubels voor een landelijke inrichting. Landelijke meubels geven je een gevoel van gezelligheid en warmte. Met de vormen, materialen en kleuren in onze collectie landelijke meubels ben je verzekerd van een gezellige en gemoedelijke sfeer in huis. 

De kenmerken van een landelijk interieur

Landelijke meubelen komen oorspronkelijk van het wonen in een landelijke omgeving, zoals je misschien al verwacht had. Vaak is dit het platteland met veel ruimte en mooie landschappen. zie je dat er gebruik gemaakt wordt van lichte kleuren, comfortabele en zachte stoffen en is de vormgeving vaak wat sober, maar functioneel. Een zachte bank met grote kussens is iets wat niet mag ontbreken, net als een houten eettafel. Daarnaast is een echte houten vloer de perfecte basis en mogen natuurlijke materialen niet ontbreken voor een interieur met een landelijke sfeer. 

Kleuren die passen bij een landelijke woonstijl 

Bij een landelijke woonstijl past een rustig kleurenpalet. De meest voorkomende kleuren zijn beige, taupe, wit en warm grijs. Daarnaast zien we ook nog wel eens pasteltinten terug komen, maar felle kleuren worden niet gebruikt. Dit maakt namelijk een woning al snel wat drukker. Door voornamelijk natuurtinten te gebruiken creëer je de rust die kenmerkend is voor de landelijke woonstijl.  

Landelijke meubels bestellen bij Giga Meubel

Vaak wil je als klant de meubels met eigen ogen zien en dat is geen probleem! Giga Meubel heeft een showroom in Soest, kom langs om de landelijke meubelen en andere producten ook zelf kunt zien. Of bestel deze gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van gratis bezorgkosten bij een bestelling van €100,- of meer! Wanneer je vragen hebt over onze landelijke meubelen of onze andere producten neem dan contact met ons op via info@gigameubel.nl.

Kies je filter