Marmer

Resultaten Producten 25-48 van 246

per pagina

Resultaten Producten 25-48 van 246

per pagina

Marmer 

Marmer is een steensoort die je kan toepassen in het interieur. Deze steensoort heeft een mooie nerftekening en een subtiele kleurverloop. Vaak wordt het materiaal toegepast in de badkamer of in de keuken. Daarnaast wordt het ook gebruikt in diverse marmeren meubels. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tafels of nachtkastjes. Marmer straalt rust, eenvoud en elegantie uit. Marmeren meubels zorgen voor een chique en stijlvolle sfeer in het interieur. Bekijk de mooiste marmeren meubelen in onze collectie.

Marmer combineren 

Je kan het materiaal met diverse kleuren combineren. Door het te combineren met een zachte kleur zorg je ervoor dat dit materiaal goed zichtbaar blijft. Denk aan pastelkleuren of kleuren met een grijstint zoals grijsblauw. Marmer staat ook erg mooi in combinatie met hout. Deze combinatie is erg populair en zorgt voor een warme en luxe uitstraling in het interieur. 

Marmeren eettafels

De eettafel is het middelpunt van elk huishouden, hier wordt alles besproken en zit je gezellig bij elkaar. Een marmeren eettafel is echt een eyecatcher in je huis. Giga Meubel biedt een groot assortiment marmeren eettafels aan tegen scherpe prijzen. De tafels hebben allemaal verschillende maten. Zo is er altijd een tafel die past in jouw woonkamer. Kies voor velvet stoelen om een marmeren tafel. Hiermee creëer je een luxe uitstraling. Houd jij van een stoere stijl in de eethoek? Ga dan voor een aantal leren stoelen. Door marmeren meubels op diverse manieren te stylen kun je dit materiaal toepassen in verschillende woonstijlen, van klassiek tot modern.

Marmeren tafellampen

Wil je jouw tafel een chique en stijlvolle uitstraling geven? Zet er dan een mooie marmeren tafellamp op. Marmer bestaat in oneindig veel variaties en past in elk huishouden. Van een industriële inrichting tot een chique woning, het materiaal complimenteert elke ruimte. Bij Giga Meubel hebben we verschillende marmeren tafellampen, zowel van natuurlijk marmer als realistisch aluminium. 

Marmer onderhouden

Gebruik voor het schoonmaken vanvlekken in marmeren meubelen een sopje van lauwwarm water met groene zeep of maak gebruik van speciale marmer reiniger. Gebruik onder geen enkele omstandigheden chemische of bijtende middelen op de marmeren meubels. 

Marmeren meubels bestellen bij Gigameubel 

Wanneer je mooie marmeren meubels hebt gevonden, kun je deze gemakkelijk en snel bestellen op de website van Giga Meubel. Je profiteert hierbij van de snelle levering en scherpe prijzen. Boven de €100,- zijn de verzendkosten geheel kosteloos! We snappen het als je de marmeren meubels liever eerst in het echt wilt zien. Je bent dan van harte welkom in onze showroom in Soest. Heb je nog vragen over de marmeren meubels of onze andere producten? Neem dan contact op via info@gigameubel.nl of bel naar het nummer  035 - 303 49 85.

Kies je filter