Robuuste stoelen

Resultaten Producten 49-72 van 160

per pagina

Resultaten Producten 49-72 van 160

per pagina

Robuuste stoelen

Niet is lekkerder dan na een lange werkdag neer te ploffen in een heerlijke fauteuil. Benen omhoog en relaxen maar. Een leuke bonus is als deze stoelen ook nog eens in een strak en stijlvol design te vinden zijn. In ons assortiment vind je niet alleen stoelen met een hoge kwaliteit, ze hebben bovendien een stoer uiterlijk. De robuuste stoelen zijn vaak gemaakt van de materialen leer, hout of metaal. De leren bekleding zorgt voor een luxe uitstraling. Combineer robuuste stoelen met een robuuste eettafel voor een harmonieus geheel.

Robuuste stoelen in verschillende formaten

Bij Giga Meubel hebben we een breed scala aan robuuste stoelen. Heb je een kookeiland waar barkrukken aan passen? Dan zijn de robuuste barkrukken iets voor jou! Ook voor aan de eettafel zijn de mogelijkheden eindeloos. Varieer met verschillende kleuren voor een speels effect. In de woonkamer kan naast een statement bank, een bijpassende fauteuil zeker niet ontbreken. Style de fauteuil leuk door bijvoorbeeld met een zacht kussen of plaid te spelen. Zo creëer je jouw eigen knusse hoekje met een stoere touch. 

Geen fan van de robuuste stijl? Bekijk dan onze andere stoelen.

Robuuste stoelen bestellen bij Giga Meubel

Heb je een stoere stoel naar wens gevonden? Bestel deze gemakkelijk online op gigameubel.nl. Profiteer nu van onze gratis verzending bij een bestelling vanaf 100,-. Wil je de items liever eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek onze showroom om onze kasten in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.

Kies je filter