Robuuste tafels

Robuuste tafels

De tafel is vaak het middelpunt van de eetkamer. Gezellig samen eten of een spelletje spelen. In de ochtend de krant lezen en als je de tafel even niet gebruikt kan je deze leuk stijlen met een gave vaas of toffe schaal. De robuuste stijl is al een aantal jaar een upcoming trend en zal de komende jaren naar verwachting trendy blijven. De materialen die je vaak terugvindt bij een robuuste tafel zijn hout, metaal en beton. Stoer en krachtig omschrijven de robuuste tafel goed.

Robuuste tafels combineren

Met robuuste meubels haal je een echt statement in huis. In jouw eetkamer komt een robuuste eetbank goed tot zijn recht in combinatie met een robuuste eettafel. Het leuke aan robuuste meubels is dat je het stoere gemakkelijk kunt combineren met zachtere accessoires zoals kussens of velvet stoelen. Voor in de woonkamer is een robuuste salontafel erg geschikt bij een industrieel interieur. Ga je liever voor iets minder kolossaal denk dan aan een robuuste sidetable of bijzettafel

Geen fan van de robuuste stijl? Bekijk dan onze andere tafels.

Robuuste tafels bestellen bij Giga Meubel

Heb je een tafel naar wens gevonden? Bestel deze gemakkelijk online op gigameubel.nl. Profiteer nu van onze gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-. Wil je de items liever eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek één van onze showrooms om onze tafels in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest en 1500m2 in Wommelgem heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.