Robuuste bartafels

Robuuste bartafels

Stoer en ruw dat zijn termen die bij je opkomen als je denkt aan robuuste meubels. En dat klopt! Bij een robuuste bartafel kun je denken aan grove onbewerkte bladen gemaakt van diverse houtsoorten, dit in combinatie met metalen stoere poten zorgen voor een industrieel karakter. Een bartafel is de perfecte vervanging voor een grote eettafel wanneer je op zoek bent naar een minder kolossaal meubel.

Een robuuste bartafel geschikt voor elk moment van de dag

In de ochtend biedt de robuuste bartafel ruimte om jouw krant te lezen en rustig te ontbijten. Wanneer je terugkomt van je werk kun je gemakkelijk dineren aan een bartafel en s’ avonds heerlijk borrelen met vrienden of familie. Maar een bartafel heeft niet alleen praktische kanten, wanneer je de tafel niet gebruikt kun je deze leuk naar eigen smaak stylen met bijvoorbeeld een leuke vaas of een plateau vol kaarsen. Schuif stijlvolle barkrukken of barstoelen aan en jouw eethoek is helemaal compleet. Kijk eens bij onze velvet barkrukken en barstoelen en laat je inspireren!

Geen fan van de robuuste stijl? Bekijk dan onze andere bartafels en countertafels.

Robuuste bartafel bestellen bij Giga Meubel

Heb je een robuuste bartafel naar wens gevonden? Bestel deze gemakkelijk online op gigameubel.nl. Profiteer nu van onze gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-. Wil je de items liever eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek één van onze showrooms om onze tafels in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest en 1500m2 in Wommelgem heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.