Robuuste salontafels

Robuuste salontafel

De woonkamer is de ruimte waarin je gezellig met vrienden of familie samenkomt en de plek waar je even lekker tot rust komt. Een salontafel mag dan ook zeker niet ontbreken in deze ruimte. Naast de praktische functie van de salontafel, mag deze ook zeker een stijlvol design hebben. Bij een robuuste salontafel kun je denken aan materialen als hout en metaal en een wat grovere bouw. Onbewerkte houten bladen in combinatie stoere metalen onderstellen en poten. Of je nu gaat voor een ronde, vierkante of rechthoekige salontafel, voor elk interieur vind je in het assortiment van Giga Meubel een gepaste salontafel.

Een robuuste salontafel combineren in jouw interieur

Voor een harmonieus geheel kun je de rest van jouw interieur ook met robuuste meubels inrichten. Denk bijvoorbeeld aan een stoere robuuste bank of een robuuste vitrinekast. Het leuke aan een robuuste salontafel is dat je deze geheel naar eigen smaak kunt stijlen. Zo kan je meerdere vormen of meerdere formaten aanschaffen om een speels effect te creëren. Vind je dit te druk? Stijl jouw salontafel dan met toffe accessoires zoals een gave vaas, een plateau vol kaarsen of een zacht vloerkleed. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Geen fan van de robuuste stijl? Bekijk dan onze andere salontafels.

Robuuste eettafel bestellen bij Giga Meubel

Heb je een robuuste salontafel naar wens gevonden? Bestel deze gemakkelijk online op gigameubel.nl. Profiteer nu van onze gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-. Wil je de items liever eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek één van onze showrooms om onze tafels in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest en 1500m2 in Wommelgem heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.