Scandinavische stoelen

Scandinavische stoelen

Een Scandinavisch interieur begint met zachte en rustige kleuren. Denk bijvoorbeeld aan wit en grijs dat vaak gecombineerd gaat met een pastelkleur. Babyblauw, licht groen en poeder roze. Ook zie je steeds vaker een licht gele pastelkleur in het interieur terug. De inspiratie van de Scandinavische stijl komt uit het Scandinavische landschap. Denk aan alle natuurlijke materialen zoals leer, hout, wol en linnen. Ook herken je de stijl door zijn slanke en dunne vormen terug in de meubels en accessoires. Benadruk natuurlijk licht en voeg meer lichtbronnen toe waar dat niet het geval is. Luchtig, zacht, gastvrij, open en warm. Dat is de reden waarom de Scandinavische stijl zo populair is. Bij Giga Meubel hebben we genoeg meubels en accessoires in deze stijl!

De juiste Scandinavische stoel uitzoeken

Bij Giga Meubel vind je van allerlei soorten stoelen in verschillende stijlen, maten, kleuren en verschillende prijsklassen. Een stoel is een meubel die zeker in je huis moet staan. Of het nou een eetkamerstoel, fauteuil of barkruk is, er moet altijd gebruik kunnen zijn van stoelen in huis. Wij hebben stoelen op wieltjes, stoelen met of zonder armleuning en zo kan je net doorzoeken totdat je jou perfecte stoel hebt gevonden. Houd je van een Scandinavische inrichting en is dat al helemaal terug te vinden in je interieur? Kijk dan zeker verder bij onze stoelen in Scandinavische stijl! 

Scandinavische stoelen online bestellen bij Giga Meubel

Wanneer je een gaaf meubel of accessoire in de Scandinavische stijl naar wens hebt gevonden, bestel je deze gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van gratis bezorgkosten bij een bestelling van €50,- of meer! Wil je graag meer informatie over onze artikelen of ben je benieuwd naar onze overige woonaccessoires, meubels of lampen? Neem dan een kijkje in een van onze showrooms of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl