Groene barkrukken

Resultaten Producten 1-24 van 39

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 1-24 van 39

Pagina
per pagina

Groene barkrukken

Heb je net een nieuwe bartafel of een keuken met een kookeiland en ben je op zoek naar een paar mooie groene barkrukken of barstoelen? Dan zit je bij Giga Meubel helemaal goed. Bij Giga Meubel hebben we veel verschillende barstoelen. De barstoelen zitten erg comfortabel, maar tegenwoordig vinden we het misschien wel net zo belangrijk dat de barstoelen ook stijlvol staan in het interieur. Voor een comfortabele zit en stijlvolle look ben je bij Giga Meubel aan het juiste adres. 

Groene stoelen in het interieur 

Als we aan groen denken in het interieur zien we al snel de botanisch woonstijl voor ons met veel groene planten. Je kunt er ook voor kiezen om de basis licht te houden en groen terug laten komen in stoelen. Groen is een mooie frisse kleur in het interieur. Groene barstoelen zullen prachtig staan aan een houten bartafel of aan een mooi keukenblad. 

Ton-sur-ton met groen

Combineer verschillende groenkleurige barstoelen voor een mooi ton-sur-ton effect. Dit staat speels, maar ook nog eens super stijlvol. Ga voor een stoere look en ga voor een groene barkruk met een metalen onderstel. Wil je het liever rustig houden en natuurlijk? Ga dan voor een groene barstoel met een houten onderstel. Er is voor ieder wat wils. Bekijk het gehele assortiment stoelen en vind een stoel naar wens. 

Cognac barkruk bestellen bij Giga Meubel 

Heb je de perfecte cognackleurige barkruk gezien? Bestel deze gemakkelijk online op gigameubel.nl. Profiteer nu van onze gratis verzending bij een bestelling vanaf 100,-. Wil je de stoel liever eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek onze showroom om onze stoelen in verschillende stijlen te zien. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.

Kies je filter