Barkrukken met rugleuning

Resultaten Producten 73-96 van 145

per pagina

Resultaten Producten 73-96 van 145

per pagina

Barkrukken met rugleuning

Ben je nog op zoek met mooie barkrukken met rugleuning? Naast een barkruk die er te gek uit ziet, is het zitcomfort natuurlijk ook erg belangrijk. Bij Giga Meubel ben je aan het juiste adres! Laat je adviseren over de mogelijkheden en kom erachter wat voor jou de perfecte barkruk met rugleuning is! 

Barkrukken voor verschillende woonstijlen 

Bij Giga Meubel vind je een ruime collectie barstoelen, geschikt voor verschillende woonstijlen. Zo hebben wij onder andere barkrukken met rugleuning in een moderne stijl en barkrukken met rugleuning in een landelijke woonstijl.

Krukken voor een industrieel interieur

Heb je bijvoorbeeld een industrieel interieur? In ons assortiment hebben wij mooie industriële barkrukken en barstoelen. Met een barkruk met rugleuning in industriële stijl geef je een stoere look aan jouw interieur. Heb je meer een modern interieur? Dan zijn velvet barkrukken met rugleuning zeker wat voor jou! Welke stijl ook je voorkeur heeft, bij Giga Meubel hebben we de perfecte barkruk met rugleuning voor in jouw interieur.

Waar moet je rekening mee houden?

Bij het kopen van een barkruk met rugleuning is het belangrijk om op verschillende punten te letten. Zo is het bijvoorbeeld van belang dat je rekening houdt met de beschikbare ruimte en dien je de juiste hoogte te kiezen. De meeste krukken hebben een hoogte van 65 tot 75 centimeter. Probeer tussen de 25 en 30 centimeter tussen de barkruk en de tafel of bar over te houden. In ons assortiment hebben we ook de verstelbare barkruk die in hoogte verstelbaar is voor extra comfort. Daarnaast hebben we barkrukken met rugleuning met een comfortabele voetensteun voor extra zitcomfort.

De voordelen van een barkruk met rugleuning

Naast dat barkrukken met rugleuning een aanwinst zijn voor uw interieur, zitten er ook nog wat andere voordelen aan. Want naast een goede sfeer zorgen barkrukken met rugleuning ook voor het volgende:

  • Een barkruk met rugleuning biedt meer ondersteuning, wat er vervolgens weer voor zorgt dat je het langer volhoudt. 

  • Door middel van barkrukken met rugleuning creëer je een gezellige plek om te zitten.

  • De barkrukken met rugleuning van Giga Meubel bieden optimaal zitcomfort.

Barkruk met rugleuning bestellen bij Giga Meubel 

Wanneer je een barkruk met rugleuning naar wens hebt gevonden, bestel je deze gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van gratis bezorgkosten bij een bestelling van €100,- of meer!  Wil je graag meer weten over onze barkrukken met rugleuning of ben je bijvoorbeeld benieuwd naar onze eetkamerstoelen, krukken of buiten stoelen? Neem dan ook een kijkje in onze showroom of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl.

Kies je filter