Dutchbone Stoelen

Resultaten Producten 1-24 van 48

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 1-24 van 48

Pagina
per pagina

Een breed assortiment stoelen

Van hoge stoere barkrukken tot lage comfy fauteuils, de Dutchbone stoelen collectie heeft het allemaal! Waar ben je naar op zoek, een eigentijdse barkruk voor aan je kookeiland om lekker aan te kunnen borrelen? Dutchbone heeft dan meerdere opties voor jou, een leren donkere barkruk voor een strakke look of een kruk met gekleurde zit voor een meer vrolijke uitstraling. Daarnaast heeft Dutchbone een groot assortiment aan eetkamerstoelen om je barkrukken mee te stijlen. Kies bijvoorbeeld voor een bohemian rotan stoel met een mooi kussentje, of als je liever iets met meer kleur zoekt stoelen met leuke kleurtjes/patronen en stofjes.

 

Dutchbone stoelen stylen

Naast mooie stoelen heeft Dutchbone een assortiment met andere woonproducten die elkaar complimenteren. Een Dutchbone stoel zelf kan bijvoorbeeld gestyled worden met een mooi kussen en lekker zacht kleed. Een stoel staat ook leuk naast een bank, zo maak je de woonkamer helemaal af. Of als je een eetkamerstoel zoekt heeft Dutchbone een ruim assortiment eettafels waar je de stoelen aan kan plaatsen. En of je nu een stoel voor aan de eettafel of voor in de woonkamer zoekt. Een mooi vloerkleed van Dutchbone past hier ook zeker bij.

 

Dutchbone stoelen bestellen bij Giga Meubel

Vaak wil je als klant onze stoelen met eigen ogen zien en dat is natuurlijk geen probleem! Bezoek onze showroom om onze stoelen in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Bestel je liever jouw stoelen online? Profiteer dan van onze laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelling vanaf 100,-. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.

Kies je filter