Kunstleren eetkamerstoelen

Resultaten Producten 25-48 van 56

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 25-48 van 56

Pagina
per pagina

Kunstleren eetkamerstoelen 

Ben je op zoek naar mooie eetkamerstoelen? Voor eigentijdse eetkamerstoelen ben je bij Giga Meubel aan het juiste adres! In ons assortiment vind je onder andere eetkamerstoelen van kunstleer. Heb je een kookeiland met bar en ben je nog op zoek naar mooie barkrukken? Wij hebben barkrukken in diverse stijlen in onze collectie. Bekijk ons aanbod en vind de eetkamerstoelen naar jouw wens! 

Kunstleer of echt leer?

Kunstleer is een imitatie van leer en heeft dus ook andere eigenschappen. Kunstleer ziet eruit als leer maar is eigenlijk een kunststof, gedrukt op een doek van textiel. Kunstleer is eenvoudiger schoon te maken dan echt leer, wel zo fijn als de kids een keer morsen. Daarnaast laat kunstleer geen vocht door en is het diervriendelijk. Een ander voordeel van kunstleer is dat het goedkoper is dan echt leer.

Kunstleren eetkamerstoelen bestellen bij Giga Meubel

Heb je mooie stoelen gevonden? Bestel deze dan nu direct online bij Gigameubel.nl! Het item wordt gratis bij jou thuisbezorgd. Wil je de meubels het liefst eerst nog even in het echt zien? Kom deze dan bekijken in onze showroom in Soest.

Kies je filter