BePureHome fauteuils

Resultaten Producten 1-24 van 29

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 1-24 van 29

Pagina
per pagina

BePureHome fauteuils

De fauteuils van BePureHome zorgen niet alleen voor ultiem comfort, maar zien er ook nog eens te gek uit. Bij Giga Meubel hebben we een ruim aanbod BePureHome fauteuils, zodat er voor ieders smaak en woonstijl een fauteuil naar wens tussen zit. Door het grote formaat van de fauteuils kun je echt een statement maken. De fauteuils van BePureHome zijn gemaakt van de beste materialen waardoor ze een hoge kwaliteit hebben en lange tijd meegaan. 

BePureHome

Wie de producten van Bepure ziet, denkt aan stoer, puur en basic industriële meubels en accessoires. Bepure ontwerpt robuuste woonitems met een twist van design. Bepure maakt gebruik van natuurlijke materialen en rauwe kleuren, hierdoor past het merk in vrijwel elk interieur. De producten van Bepure worden niet alleen in China en India gemaakt, maar ook in hun eigen fabriek, De Eekhoorn Dutch Furniture. De Eekhoorn heeft meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van design, productie en distributie van meubels. 

Bestel BePureHome fauteuils online bij Giga Meubel

Vaak wil je als klant de BePureHome fauteuils met eigen ogen zien. Giga Meubel heeft een showroom in Soest waar je al de producten ook zelf kunt zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot je beschikking om je te helpen met de keuze van het juiste meubel. Wanneer je direct vragen hebt dan kan je bellen naar één van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 303 49 85.

Kies je filter