Groene fauteuils

Resultaten Producten 1-24 van 70

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 1-24 van 70

Pagina
per pagina

Groene fauteuils

Een fijne plek om je terug te trekken na een lange dag. Wie wil dat nou niet? In een fauteuil kun je helemaal wegzakken en tot rust komen. Fauteuils worden in veel verschillende kleuren gemaakt. Zoek je een moderne kleur die rust uitstraalt? Ga dan voor een groene fauteuil. Kies jij een donkergroene fauteuil of toch een olijfgroene? De keuze is aan jou.

Breng de rust in huis met de kleur groen

De kleur groen kom je vaak tegen in de natuur. Van planten tot gras, groen doet je denken aan de rust die te vinden is in de natuur. Het is een rustige kleur, waardoor het in onbeperkte hoeveelheid gebruikt kan worden in het interieur. 

Groen is ook een veelzijdige kleur. Combineer groen met goud en creëer een chic interieur. Voor de liefhebber van olijfgroen is het goed om te weten dat je dit het beste met hout en grijstinten kunt combineren voor een rustgevend interieur. Leg een wollen kleed over jouw groene fauteuil. Groen kun je namelijk mooi combineren met natuurlijke materialen. Is groen toch niet de kleur voor jou? Bekijk dan onze andere fauteuils

Fauteuils in verschillende soorten en maten

Fauteuils zijn perfect om in tot rust te komen. Ze worden dan ook gemaakt om optimaal comfort te bieden. Met een dikke zit en een fijn rugkussen komt dit helemaal goed. Ze zijn beschikbaar in tal van kleuren en materialen. Van een zachte velvet fauteuil tot een stoere leren variant, er is vast een fauteuil die bij jouw interieur past! 

Groene fauteuil bestellen bij Giga Meubel

Wil je graag een groene fauteuil in huis halen? Bestel deze dan gemakkelijk online via onze webshop. Profiteer van gratis verzending bij een besteding vanaf 100,-. Twijfel je of je de juiste fauteuil hebt gevonden? Neem dan contact op met een van onze interieurstylisten. Zij voorzien jou graag van alle informatie die je nodig hebt. Nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Of kom langs in onze showroom en laat je inspireren.

Kies je filter