Kuipstoelen

Resultaten Producten 25-48 van 77

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 25-48 van 77

Pagina
per pagina

Kuipstoelen

Ben je nog op zoek naar een kuipstoel? Dan ben je bij Giga Meubel aan het juiste adres. Wij hebben kuipstoelen in alle soorten, maten en kleuren. Naast de de verschillende materialen hebben ook vele verschillende soorten onderstellen. Voor mooie kuipstoelen met een goede prijs zit je bij Giga Meubel goed. 

Kies jouw favoriete kuipstoel 

De kuipstoel combineert een hip design met comfort! De zitting is gevormd als een kuipje wat ervoor zorgt dat je heel comfortabel zit. Het zit dus letterlijk als gegoten! Plaats ze aan de eettafel en je scoort gegarandeerd punten. Een tip hiervoor: reken 70 centimeter per stoel, zo zorg je ervoor dat iedereen een ruimte zitplek heeft. Bij bijvoorbeeld een rechthoekige tafel van 140 centimeter, betekent dit dat je hier 6 stoelen aan kwijt kan. Liever een vierkante of ronde tafel?  Aan een tafel van 110x110 passen 4 stoelen, aan een tafel van 150x150 passen 8 stoelen. Kies een kuipstoel in de kleur zwart, wit, roze, grijs of een andere leuke kleur. Neem ook een kijkje bij onze andere eetkamerstoelen. Met het assortiment van GigaMeubel is er voor ieder wat wils. 

Kuipstoelen combineren in je interieur

Ons aanbod is groot genoeg om voor iedere woonstijl meerdere modellen te vertegenwoordigen. Je kan bijvoorbeeld voor een houten onderstel kiezen, maar ook voor een stalen onderstel. Op deze manier kan je combineren met verschillende kuipstoelen om zo de sfeer te creëren die jij voor ogen hebt.  

Kuipstoelen kopen bij Giga Meubel

Heb je een kuipstoel naar wens kunnen vinden? Je kunt deze kuipstoel eenvoudig bestellen in onze webshop. Bij een bestelling van meer dan 100,- worden de door jou bestelde artikelen gratis op het gewenste afleveradres bezorgd. Wil je graag meer informatie over de verschillende vloerlampen, of ben je benieuwd naar alle stoelen? Wij hebben een showroom in Soest. Daarnaast kun je altijd contact opnemen met de webshop via de telefoon of via de mail.

Kies je filter