Leren stoelen

Resultaten Producten 25-48 van 101

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 25-48 van 101

Pagina
per pagina

Leren stoelen

Leren stoelen zijn in grote getale te vinden bij ons in de webshop. Met een leren stoel creëer je eenvoudig een stoer interieur die toch een hoop warmte meegeeft. Het leer is in verschillende kleuren verkrijgbaar, denk hierbij aan de standaard kleuren als de donkerbruine kleur, de cognac kleur of een zwarte kleur. Door te kiezen voor een leren stoel geef je je huis karakter. Het zijn karakteristieke items in je inrichting, geen enkele leren stoel is hetzelfde. Daarnaast geef leer een verrassend accent. De meeste meubels in je kamer zijn namelijk van metaal, hout of stof. Zo kun je op een leuke manier spelen met de verschillende materialen in het interieur. 

Verschillende stoelen van leer

De leren fauteuils zijn populaire items. Vaak zijn deze items te vinden in iedere woonruimte. Er kan ook gekozen worden voor een interieur met veel leren stoelen, denk aan de eetkamerstoelen, fauteuils en barkrukken. Als je dan ook nog kiest voor lederen accessoires zorg je voor een sterk loft-gevoel. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Bij het kiezen van leren eetkamerstoelen kun je de keuze maken om verschillende leertinten te combineren om het leren karakter te versterken. Om af te wisselen met leren stoelen kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van een leren eetkamerbank. Hiervoor moet de eettafel wel rechthoekig of vierkant zijn.

 

Meer weten over de verschillende soorten leer waar je voor kunt kiezen? Lees in deze blog alle informatie over leer en de soorten die er zijn.

Leren stoelen bestellen bij Giga Meubel

Een leren stoel gevonden die jouw interieur hart sneller laat kloppen? Bestel deze gemakkelijk online via onze webshop en profiteer van onze gratis verzending bij besteding vanaf 100,-. Wil je de stoelen liever met eigen ogen bekijken? Kom langs in onze showroom in Soest en laat je inspireren. Onze interieurspecialisten staan voor je klaar om je te helpen. Nog vragen? Neem contact met ons op via info@gigameubel.nl.

Kies je filter