Acaciahouten tafels

Resultaten Producten 97-120 van 133

per pagina

Resultaten Producten 97-120 van 133

per pagina

Tafel acaciahout

Een tafel is een van de belangrijkste meubelstukken in huis, en een acaciahouten tafel is hier de perfecte optie voor! Giga Meubel biedt daarom een ruim assortiment acaciahouten tafels aan. De vormen verschillen van rechthoekig tot ronde tafels. En de kleuren variëren van bruin tot zwart. Daarnaast bieden wij ook mangohouten tafels in verschillende groottes. Dus of je nu je een grote eettafel of kleine bijzettafel zoekt, Giga Meubel heeft een acaciahouten tafel die perfect aansluit bij jouw wensen.

Wat is acaciahout?

Acaciahout is een duurzame en zeer populair loofhoutsoort die al een ruime tijd veel wordt gebruik bij het maken van meubels. Het hout is een uniek natuurproduct. Hierdoor hebben meubelstukken van dit houtsoort kenmerkende kleurschakeringen en mooie vlamtekeningen, waardoor acaciahout een warme en unieke uitstraling heeft en een warme sfeer creëert in jouw woning. Daarnaast is acaciahout een dicht en hard hout. Dit maakt dat het hout niet erg buigzaam is en daardoor ook wat lastiger om te bewerken. Ook voelen meubels van acaciahout zwaar en massief aan en zijn daarom echte pronkstukken voor in jouw interieur. Doordat het een duurzaam houtsoort is blijven jouw meubelstukken lang mooi!

Waarom kiezen voor een acaciahouten tafel?

Acaciahout heeft een robuust uiterlijk. Dit past helemaal bij hedendaagse industriële meubels. Het is ook zeker mogelijk om meerdere meubels van acaciahout met elkaar te combineren. Giga Meubel heeft ook verschillende kasten van acaciahout, zo kan je leuk combineren en jouw interieur echt eigen maken. Het acaciahout gaat lang mee, heeft een mooie en unieke uitstraling en is zeer duurzaam. Dit maakt acaciahout ideaal voor tafels.

Het onderhouden van een tafel van acaciahout

Meubelen van acaciahout kun je het beste afnemen met een vochtige doek met lauw of warm water. Het voordeel van acaciahout is dat het zeer makkelijk schoon te maken is met enkel water. Wel is het aan te raden om zeker eens per jaar de meubelen te behandelen met meubelolie om het meubelstuk zo mooi mogelijk te houden. Daarnaast is bij het gebruik van hete voorwerpen zoal pannen en kopjes aangeraden om onderzetters te gebruiken om kringvormen te voorkomen.

Een acaciahouten tafel bestellen bij Giga Meubel

Wil je de tafel eerst met eigen ogen zien? Dat is natuurlijk geen probleem! Bezoek één van onze showrooms om onze acaciahouten tafels in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Bestel je liever jouw acaciahouten tafel online? Profiteer dan van onze laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelling vanaf 100,-. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.

Kies je filter