Marmeren eettafels

Marmeren eettafels

De eettafel is het middelpunt van elk huishouden, hier wordt alles besproken en zit je gezellig bij elkaar. Een marmeren eettafel is echt een eyecatcher in het interieur. Giga Meubel biedt een groot assortiment marmeren eettafels aan tegen scherpe prijzen. De tafels hebben allemaal verschillende maten. Zo is er altijd een tafel die past in jouw interieur. Kies voor velvet stoelen om een marmeren tafel. Hiermee creëer je een luxe uitstaling. Houd jij van een stoer interieur? Ga dan voor een aantal leren stoelen.

Marmeren eettafels in verschillende kleuren

Giga Meubel biedt marmeren eettafels aan in verschillende kleuren. Zo kan je kiezen voor tafel met een wit tafelblad. Wit zorgt voor licht in de woonkamer en zal fris ogen in het interieur. Een zwarte marmeren tafel is neutraler in de woonkamer en zal erg opvallen in een licht interieur. Een eettafel met een groen marmeren blad zal echt een eyecatcher zijn in de woonkamer. Onze marmeren tafels hebben een zwart onderstel wat zorgt voor een luxe en stoere uitstraling.

Marmeren eettafels in elke vorm

Marmeren eettafels zijn er in veel verschillende vormen en maten. Zo hebben we veel ronde marmeren eettafels. Ronde vormen zorgen voor gezelligheid in het interieur. Een anders voordeel van een ronde tafel is dat je elkaar recht aan kan kijken. Dit nodigt uit voor een goed gesprek. Past een ronde tafel niet in jouw interieur? Geen probleem. Giga Meubel heeft ook rechthoekige en vierkante marmeren eettafels in het assortiment. Deze zullen goed passen in ieder interieur.

Marmeren eettafel online betellen

Heb je een eettafel naar wens gevonden? Bestel deze dan snel online in onze webshop. Geniet van gratis verzending bij een bestelling van €50,- of meer. Wil je meer informatie over onze eettafels? Neem dan eens een kijkje in een van onze showrooms of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl.