5x Interieur tips om de lente in huis te halen

05-04-2019

De klok is afgelopen week een uur vooruitgegaan en daarmee kunnen we de dagen weer in het licht beginnen én afsluiten. Alle Instagram junkies kunnen opgelucht ademhalen er is namelijk na je werkdag voldoende tijd (en licht) om mooie foto’s te schieten. Yaay! En niet te vergeten, het is terrasjesweer. Met of zonder jas, we mogen weer terrassen!

Daarnaast kun je buiten weer genieten van prachtige bloemenvelden en pasgeboren dieren. Wie houdt er niet van?
Je interieur kan vast wel wat lente happinness gebruiken. Daarom vind je hieronder 5 handige tips die je kunt toevoegen om je interieur een lente boost te geven. Lees je mee?

1.    Begin met een grote schoonmaak
Er is niets zo fijn als een schoon huis. Na een winter lang binnen zitten kun je het beste van start gaan in een fris interieur. Ontdoe je woning van al dat stof en poets erop los tijdens de welbekende voorjaarsschoonmaak.2.    Weg met donkere kleuren en dikke stoffen
Na die lange en suffe winterperiode kun je de fluffy kussentjes en dikke plaids op zolder gooien, het is tijd voor vrolijke kleuren en dunne stoffen! Doe de gordijnen open en laat de zon naar binnen stralen. Vervang je gordijnen eventueel door transparante varianten om extra licht in huis te halen.3.    Vervang je muurdecoratie
Toe aan iets nieuws? Kies voor een vrolijke poster of een kleurrijke canvas. Nog leuker: kies voor een fijne zomerfoto van die ene heerlijke vakantie. Niets zo fijn als een mooie herinnering!

4.    Voeg kleine accessoires toe
Om de lente in huis te halen hoeft je woning niet meteen een hele metamorfose te ondergaan. Ook met wat toffe kleine (lichte) woonaccessoires krijgt je interieur al een vrolijk touch. Denk aan kussentjes met tropische printjes of vrolijke potten en vazen.


5.    Haal buiten naar binnen
Ga voor everyday happiness met stijlvolle seizoensbloemen. Haal een mooie bos bij de bloemist of creëer je eigen plukboeket met vrolijke bloemen!Ik heb er zin in. Laat de lente maar komen!

Ps. Hebben jullie mijn vorige blog gelezen? Hierin gaf ik tips hoe je de perfecte brunchtafel kunt decoreren. Handig! Want de Paasdagen staan weer voor de deur!