Een frisse wind door je huis

26-08-2019

Favorietjes

Een van de leukste en makkelijkste manieren om een frisse wind door ons huis te laten waaien is naar mijn mening door het gebruik van kussens. Er zijn dan ook volop varianten verkrijgbaar, bijna te veel om een keuze uit te maken. Vooral voor ronde kussens heb ik een zwak, net even wat anders.

foto2

Nieuwste aanwinst

Wij hebben nu vooral veel groene en bronzige tinten in ons interieur en dus ook op de bank. Maar jullie voelen hem al aankomen, ik heb weer wat nieuwe ideeën opgedaan. Het wordt langzaam tijd om een accentkleur toe te voegen in onze woonkamer, namelijk….*tromgeroffel*: okergeel! Een nieuw zonnetje in huis, en daar hoort natuurlijk een eyecatcher van een kussen bij, voor op die bank! Ik bestelde een rond (hoe kan het ook anders) rolkussen in deze trendkleur bij Gigameubel en trappel van ongeduld tot ik hem mag verwelkomen. En dat is nog niet alles, want 1 kussen maakt nog geen zomer. Ik heb nog iets heel leuks in mijn winkelwagentje gelegd dat daar perfect bij gaat matchen! Maar daar later meer over.

foto3

Alternatieven

Natuurlijk zijn er nog genoeg andere manieren om een nieuwe sfeer in je interieur aan te brengen. Denk bijvoorbeeld aan het schilderen van een (deel van) een muur, accessoires toevoegen van afwijkende materialen of zelf meubeltjes opknappen en/of maken. Zo hebben wij dus onze tweedehands eettafel gepimpt en heb ik ook wel eens zelf kussen hoesjes gemaakt op de naaimachine. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Reisinspiratie

Misschien nog leuk om te vertellen is dat wij, als je dit leest, weer een mooie reis hebben gemaakt naar Maleisië, Borneo en Singapore. De inspiratie die we hier op hebben gedaan zal ik snel met jullie delen. Maar nu genoeg gekletst, hopelijk hebben jullie ook kriebels gekregen om aan de slag te gaan. Veel design plezier!