Advies 27 maart 2021

Hoe maak ik mijn interieur compleet met By-Boo?

Door A photo of Giga Meubel Giga Meubel  van Giga Meubel

Opzoek naar opvallende woonstijlen en gave woonitems? Dan is By-Boo het merk voor jou. By-Boo is een interieurmerk dat niet bang is voor artikelen die gaan om gevoel, puur lef en inspiratie. Met de bijzondere en sfeervolle woonaccessoires maak je jouw interieur volledig compleet. Het kleurrijke assortiment van By-Boo bestaat voornamelijk uit salontafelsbijzettafels, karpetten, verlichting en andere stijlvolle accessoires voor de finishing touch aan je woning! By-Boo weet je altijd weer te verrassen.

De salontafel

By-Boo kiest graag voor opvallende woonstijlen en dit is te zien in hun salontafels. De salontafel is een functioneel meubel in de woonkamer, By-Boo weet daar wel raad mee. Het assortiment van By-Boo bestaat uit verschillende stijlen. Er zijn veel industriële salontafels te vinden, maar ook een houten salontafel is een favoriet van By-Boo. Een houten blad met een metalen onderstel zorgt voor een stoer effect in de woonkamer. Houd je meer van lichte kleuren in het interieur? Geen probleem, ook deze stijl is terug te vinden in het assortiment van By-Boo. Deze salontafels staan erg leuk in een Scandinavisch of Bohemian interieur.

 

 

Woonaccessoires

By-Boo heeft een ruim assortiment aan verschillende woonaccessoires in verschillende stijlen. Door het brede assortiment van By-Boo kan je met de accessoires je eigen stijl creëren en maak je jouw interieur helemaal af. By-Boo biedt een onderscheidende collectie met vloerkleden in gewaagde kleuren en stoffen. Voor elke leefruimte is een passend vloerkleed te vinden. De huidige trends zijn vertaald naar de vloerkleden wat zorgt voor moderne en eigentijdse sfeer. Van een bohemian look met veel kleur tot een klassiek zwart/wit warm en zacht kleed. Deze vloerkleden zijn goed te combineren met de stoelen, salon- of bijzettafels bij By-Boo.

 

Must have

Het belangrijkste in een huis is de sfeer, een eigen stijl. Maar hoe doe je dat, hoe maakt je iets eigen? Met woondecoratie! Een bank in de woonkamer met een kast ernaast heeft iedereen wel. Natuurlijk kan de kast een echte eyecatcher zijn, en heeft de bank een mooi kleurtje dat helemaal bij je karakter past. Maar zonder de kussens blijft de bank kaal. En laten we eerlijk zijn, een bank vol kussens is een heerlijke zit. Kies daarom uit een ruim assortiment kussens om je interieur compleet te maken. Ben je gek op kleur en franjes, of zoek je wat meer simpel en strak? Voor elke bank of fauteuil zijn passende kussens te vinden. En als je nog op zoek bent naar een echte eyecatcher, neem dan is een kijkje naar de wanddecoratie van By-Boo. Een eyecatcher hoeft niet altijd een open haard of grote kast te zijn, maar het kan ook een opvallend vloerkleed of schilderij zijn. En als echt wat nieuws wilt proberen, kies dan voor bijvoorbeeld een prachtige wandkaart met jungle- of bloemendesign. Of neem een wandrek/plank waar je jouw persoonlijke items op kan showen.

 

 

By-Boo bij Giga Meubel

Ben je nu nieuwsgierig geworden? Bekijk dan het ruime By-Boo assortiment bij ons in de webshop! En heb je nog vragen over By-Boo of stijling? Laat het dan ons vooral weten. Neem gerust contact met ons op. Wij geven jou met alle liefde advies!

Deel dit artikel

Laatste meubel trends, inspiratie & tips!