Aan tafel!

02-07-2019

Eetbank Jim

Het begon met de eetbank Jim. Door een bank te plaatsen aan 1 kant benut je de complete lengte van de tafel. Een bank is misschien iets minder comfortabel om uren op te zitten, maar voor bewegelijke kinderen is dit een prima oplossing. En kinderen nemen weinig plek in dus extra veel zitplaats!

Krukken

Ik wilde aan de kop van de tafel geen stoel hebben staan. Maar omdat ik het toch zonde vond om deze extra zitruimte helemaal niet te benutten koos ik ervoor om er af en toe een kruk neer te zetten. Krukken in huis zijn voor mij een must have! Ze zijn makkelijk bij te schuiven en op te bergen. Ideaal in mijn geval voor als er onverwachts veel kinderen langs komen. En dit gebeurd bij ons thuis nog al eens. Mijn krukken komen uit een oude school en zijn stapelbaar. Ze staan op een stapel naast de kast en nemen hier nauwelijks ruimte in.

banner

Mix en match

Als laatste koos ik voor een mix van oude en nieuwe stoelen. Ik ben niet zo van de complete sets als het gaat om interieur. Ik hou er juist van om een eigen combinatie bij elkaar te zoeken. Een nieuwe stoel gecombineerd met een oude stoel uit de kringloopwinkel is mij de ideale matcht. Op deze manier heb je een eigen originele stijl. Een Gispen stoel uit de kringloopwinkel, gecombineerd met een nieuwe rotan stoel? Ik vind dat dit kan! Een tip: zolang je zorgt dat de kleuren op elkaar afgestemd zijn, kan je in materiaal heel goed mixen. Mixen en matchen is helemaal niet moeilijk!

foto2