Trends & InspiratieWoonkamer inspiratie 6 december 2022

Banken van verschillende merken

Door A photo of Giga Meubel Giga Meubel  van Giga Meubel

Bij Giga Meubel weten we als geen ander dat iedereen een andere smaak heeft. Een mooie bank ziet er voor iedereen anders uit. Daarom hebben we in onze webshop en in onze showroom in Soest (omgeving Amersfoort) heel veel verschillende banken. De banken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, materialen, kleuren, stijlen en van verschillende merken. De stijlen Hotel Chique en Japandi zijn momenteel enorm populair. Ben je benieuwd naar de banken van de verschillende merken? Lees de blog en leer meer over bankstellen van onder andere BePure, HKliving, Zuiver en natuurlijk uit onze eigen Giga Meubel collectie. 

Passe Partout banken

Als je op zoek bent naar een volledig unieke bank, zijn de banken van Passe Partout iets voor jou. Deze banken worden namelijk volledig op maat gemaakt. Je kunt het zo gek niet verzinnen, met verschillende elementen kun je een bank samenstellen die gegarandeerd alleen bij jou thuis staat. Passe Partout is een meubelmerk uit België en wordt letterlijk uit het Frans vertaald met ‘past overal’ en dat klopt! Passe Partout is in de omgeving van Amersfoort exclusief bij Giga Meubel verkrijgbaar. Op de afbeeldingen boven en onder deze tekst is Bank Medusa te zien in verschillende opstellingen. Door de organische vormen van deze bank past Medusa perfect in een Japandi interieur. 

Easy Sofa banken

Easy Sofa heeft een ruim assortiment met grote banken die perfect geplaatst kunnen worden in de ruime zithoek. De banken zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Er zit altijd een bank tussen die past bij jouw interieurstijl. Daarnaast kun je bij Easy Sofa losse elementen bestellen om jouw eigen bank samen te stellen. Van donkergroen tot gebroken wit en van velvet stof tot leder, het is maar net wat aansluit bij jouw woonstijl. Easy Sofa is een merk van Nederlandse bodem. De banken zijn eigentijds en hebben een geweldig zitcomfort. De banken zijn niet alleen heerlijk om op te zitten, maar zijn ook een lust voor het oog. Easy Sofa is dagelijks bezig met de laatste ontwikkelingen op het gebied van zitmeubelen. Ze kijken niet alleen naar de meubelwereld, maar ook naar de fashion- en lifestyle wereld. Zo komen alle trends samen in de verschillende banken. Op onderstaande afbeelding zie je Bank Bagnes.

Sevn banken

Sevn heeft een ruime collectie banken met een stoere, moderne uitstraling. De ontwerpers van Sevn combineren de laatste trends met hun eigen creativiteit en komen daarmee tot de mooiste banken. Combineer verschillende elementen om een unieke eyecatcher te creëren. De banken van Sevn zijn verkrijbaar in verschillende materialen, van stoer leer tot zacht velvet. Op onderstaande foto is Bank Michelle te zien.

BePureHome banken

De banken van BePureHome zijn stoer, puur en basic. Het merk ontwerpt robuuste meubels met een twist van design en maakt gebruik van natuurlijke materialen en rauwe kleuren. Zo is er altijd een bank die perfect in je interieur past. BePure ontwerpt robuuste woonitems met een twist van design. BePureHome maakt gebruik van natuurlijke materialen en rauwe kleuren, hierdoor past het merk in vrijwel elk interieur. De producten van BePure worden niet alleen in China en India gemaakt, maar ook in hun eigen fabriek, De Eekhoorn Dutch Furniture. De Eekhoorn heeft meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van design, productie en distributie van meubels. Naast banken heeft BePureHome nog veel meer meubels en accessoires zoals kasten, stoelen en tafels. Op de foto hieronder is de Statement Hoekbank te zien.

HKliving banken

HKliving maakt banken met een eigentijdse twist, waardoor er echte eyecatchers ontstaan. Daarnaast heeft HKliving veel lef in het kleurenpalet. De banken gaan van geel tot blauw en van roze tot een gestreept motief. Het assortiment banken van HKliving is uniek. De banken van HKliving kun je namelijk zelf samenstellen. Het is maar net hoe lang jij de bank wilt hebben en wat voor ruimte je hebt. Je kunt de elementen van HKliving los bestellen en zelf eenvoudig aan elkaar koppelen. HKliving heeft hoekstukken naar binnen en naar buiten, de bank zou dus eventueel ook mooi aangesloten kunnen worden tot de muur. Wil je de bank helemaal afmaken? Kies dan ook nog voor een HKliving hocker. Hockers zijn ideaal want je kunt ze op elke gewenste plek plaatsen. Op onderstaande foto is hoekbank Rodeo te zien.

Zuiver banken

De banken van Zuiver zijn er in allerlei verschillende maten. Zo kan je kiezen voor een tweezitsbank, driezitsbank, loungebanken of een grote hoekbank. Zuiver is een Nederlands interieurmerk wat in veel landen actief is. Ze brengen altijd frisse, modieuze en eigentijdse meubels, verlichting en accessoires op de markt die ontworpen zijn in Nederland. Het merk staat bekend om haar eigen twist: fris, jong en origineel. Het merk biedt alles wat u nodig heeft om uw gehele huis aan te kleden. Een betaalbaar, Nederlands merk dat haar collectie blijft aanvullen met verrassende, kleurrijke items. Op onderstaande foto zie je bank Hunter, door de organische en speelse vorm van deze bank in combinatie met de neutrale kleuren past Hunter perfect in een Japandi interieur. 

Woood banken

De banken van Woood hebben een rustige en zachte uitstraling. Dit komt omdat de banken zijn bekleed met onder andere fluweel of leer. De banken zijn in verschillende modellen beschikbaar. Van een 2-zitsbank tot een 4-zitsbank en van een hocker tot een slaapbank. Woood onderneemt duurzaam en dit zie je terug in de producten. Er wordt veel gebruik gemaakt van massief hout zoals grenen en eiken. De meubelen van Woood worden voornamelijk is eigen land geproduceerd. De stijlen die veel terugkomen in de collectie van Woood zijn industrieel en modern. Deze items zijn met veel woonstijlen goed te combineren. Op de foto zie je bank Freddie.

House Nordic banken

De banken van het Deense merk House Nordic worden geïnspireerd door de levensttijl uit het hoge Noorden. De Scandinavische banken van House Nordic zijn een mooie, tijdloze toevoeging aan ieder interieur. Eetkamerbanken, 2-zitters, hoekbanken en buitenbanken, er is keuze genoeg. Kies voor een bank in een rustige en neutrale kleur, of ga juist voor een statement met een bank in een uitgesproken kleur. Op onderstaande afbeelding zie je bank Firenze.

Label51 banken

Label51 is een Nederlands bedrijf dat in 2012 is opgericht en heeft zich inmiddels ontplooid tot een geliefd merk met een ruim assortiment. De banken van Label51 zijn stoer, uniek en trendy. Label51 maakt veel gebruik van neutrale kleuren, zo zit er voor iedereen iets tussen. Met een eigenwijze kijk op de woontrends van nu is Label51 een geweldige toevoeging aan je interieur. Ga voor een prachtige bank met organische vormen of een grote hoekbank met strakke lijnen en een moderne uitstraling. Op de foto zie je bank Modena.

Dutchbone banken

De banken van Dutchbone zijn robuust, industrieel en retro. Het merk laat zich inspireren door alle landen op de wereld. De ontwerpsters ontdekten tijdens het reizen steeds weer nieuwe materialen en designs. De banken van Dutchbone passen in elk soort woonstijl. Of je nu in een appartement, rijtjeshuis, boerderij of woonboot woont, de banken van Dutchbone passen overal bij. Naast banken heeft Dutchbone nog veel meer meubels en accessoires. Op onderstaande afbeelding zie je bank Houda.

PTMD banken

De banken van PTMD kunnen omschreven worden als luxe, uniek en stijlvol. De banken hebben zachte stoffen en je kunt kiezen voor neutrale kleuren of juist een uitgesproken kleur. Elk ontwerp is een nieuw uniek kunstwerk met een eigen verhaal. PTMD haalt haar inspiratie uit vele plekken over de hele wereld. Daarom werkt het merk veel met natuurlijke materialen in een combinatie van stoer en klassiek. Bij PTMD kun je zelf banken samenstellen, afhankelijk van de beschikbare ruimte die je hebt en je eigen wensen natuurlijk. Bank Juke is een stoere bank met een luxe uitstraling, perfect voor in een Hotel Chique interieur. 

Giga Meubel banken

In onze eigen collectie hebben we een ruim assortiment met verschillende soorten banken. Zo hebben we 2-zitsbanken, 3-zitsbanken, hoebanken, loungebanken, eetkamerbanken  en buitenbanken. Wil jij een stoere, robuuste en eigentijdse sfeer creëren? Dan zijn de banken uit onze eigen Giga Meubel collectie een goede match. Je kunt terecht voor neutrale, tijdloze banken of juist voor uitgesproken eyecatchers. Op de foto zie je bank Jada, deze bank past vanwege de velvet stof en gouden poten perfect in een Hotel Chique interieur.

GM banken

De banken van GM hebben een klassieke uitstraling. Met de zachte stoffen zoals velvet en ribstof weet je in ieder geval zeker dat je comfortabel kunt zitten, liggen of hangen op je bank. De banken van GM zijn onder andere verkrijgbaar in het grijs, naturel, groen en wit. Een bank met een velvet stof, zoals Hoekbank Fashion op de foto hieronder, geeft je woonkamer een chique uitstraling die perfect past in een Hotel Chique interieur woonkamer. Een bank met ribstof oogt knus en voegt ongetwijfeld sfeer toe aan je woonkamer. Daarnaast zorgt de ribstof voor een zachte, maar stevige zit.

Eetkamerbanken

Naast banken voor in de woonkamer hebben we bij Giga Meubel ook veel verschillende eetbanken in diverse stijlen, waardoor je de eetbank kunt vinden die bij jouw persoonlijke smaak past. Het is tegenwoordig helemaal in om een eetbank te gebruiken bij de eettafel. Door aan de andere kant van de tafel eetkamerstoelen te plaatsen, creëer je een speels effect. Ben je weg van een Hotel Chique interieur? Dan hebben wij mooie eetkamerbanken in een Hotel Chique woonstijl voor jou! Eetkamerbank Raster heeft een comfortabele zitting met een velvet stof en zwarte gepoedercoate poten. Dit geeft je eetkamer een chique en trendy look. 

Kom langs bij de leukste woonwinkel in de omgeving van Amersfoort

Kortom, bij Giga Meubel kun je terecht voor de bank van je dromen! Wat je ook zoekt, een bankstel voor binnen of buiten, groot of klein, tijdloos of uitgesproken, wij hebben de bank voor jou. Kom langs bij de leukste woonwinkel in de omgeving van Amersfoort om inspiratie op te doen. 

 

Heb je na het lezen van deze blog nog vragen over de banken van verschillende merken? Of wil je graag advies over het kiezen van de juiste bank? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Soest. Onze interieurspecialisten staan voor je klaar en kunnen je deskundig advies geven. Graag tot snel!



Deel dit artikel

Laatste meubel trends, inspiratie & tips!