De kracht van verschillende stoelen

27-02-2020

Mix and match

Allereerst is het belangrijk dat je bepaald welke en hoeveel kleuren je wil laten terugkomen in de eethoek. Je kan kiezen voor één kleur en allerlei verschillende stoelen. Je kan ook kiezen voor verschillende kleuren en één soort stoel. Houd jij van mixen en matchen dan kan je natuurlijk ook gaan voor allemaal verschillende stoelen in verschillende kleuren. Kies voor de combinatie die jij het leukste vindt en het beste past in jouw interieur.  

Ga voor verschillende vormen

Wanneer je kiest voor verschillende eetkamerstoelen in het leuk om te variëren in vormen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een kuipstoel, draadstoel of schoolstoelen. Het is ook leuk om af te wisselen in open en dichte stoelen. Zet deze vervolgens om en om aan de eettafel. Door af te wisselen met verschillende type stoelen creëer je een mooi geheel.

Stel jouw kleurenpalet samen

Houd jij wel van leuke kleuren in het interieur? Dan is het ontzettend leuk om stoelen in verschillende kleuren rondom jouw eettafel te zetten. Het is belangrijk dat je van tevoren jouw kleurenpalet samenstelt. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor neutralen kleuren, maar felle kleuren doen het vaak ook erg goed in het interieur. Kies bijvoorbeeld voor pasteltinten als je houdt van een rustige sfeer. Verschillende bruintinten staan ook erg mooi en niet druk in de woonkamer. Durf je wel iets meer kleur toe te voegen? Kies dan bijvoorbeeld voor velvet stoelen in de kleuren roze, groen en zwart. Dit zal erg mooi staan in het interieur. Houd jij toch van eenheid in jouw interieur dan kan je ook kiezen voor één kleur.

Kies voor verschillende materialen

Als je niet houdt van veel kleuren in het interieur dan is het leuk om verschillende materialen te gebruiken. Zo creëer je een speelse sfeer met natuurlijke materialen. Kies bijvoorbeeld voor fluweel, leer, hout, rotan en metaal. Door verschillende materialen te combineren creëer je mooie contrasten en houd je het interieur toch rustig.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust, wij staan klaar voor advies. Bel ons: 035-879 60 32 of mail naar info@gigameubel.nl. Benieuwd hoe de stoelen van Giga Meubel er in het echt uitzien? Kom langs in onze showrooms in Soest en Wommelgem daar staan interieurspecialisten klaar voor advies.