Even voorstellen: dit ben ik, Beau!

08-03-2019

Even in het kort wat over mijzelf

Ik ben Beau en ik woon samen met mijn vriend en onze huisdieren Puck en Noa. Wij zitten momenteel midden in een verhuizing, een drukke en stressvolle periode dus. In het dagelijkse leven werk ik voor een webshop en ben ik druk met mijn website en bijbehorende socialmediakanalen. Ik heb een enorme passie voor koken, fotograferen en het liefst breng ik zoveel mogelijk tijd door met mijn familie en vrienden.

Mijn droomhuis?

Dat moet absoluut een bijzondere woning zijn, een woning met een verhaal en een geschiedenis. Een nieuwbouw is dus niet echt aan mij besteed. Ik wil een huis horen kraken. Ok.. niet letterlijk, het moet natuurlijk niet van ellende uit elkaar vallen. Er moet ruimte zijn, veel licht en als het even kan een tuin vol met dieren. Ik droom al rustig weg in mijn eigen fantasie.. Heerlijk! Maar back to reality..

Binnenkijken

Ik zou je dolgraag een binnenkijker willen geven in mijn huidige woning. Deze staat momenteel alleen bomvol met dozen. De sleuteloverdracht komt steeds dichterbij en de gezelligheid in huis is ver te zoeken. Niets voor mij want ik ben gek op gezelligheid in huis. Mijn voorkeur gaat dan ook altijd uit naar veel kaarsjes, verse bloemen en een heleboel fluffy kussentjes en sfeerverlichting.

Wat mag er niet ontbreken in een woning?

Licht! Ik kan niet zonder licht. Al is het alleen al voor mijn grote hobby: fotograferen.

Mijn favoriete stukje groen in huis?

Dat is de Pannenkoekenplant, ook wel Pila Peperomioides. Je hoort het al.. ik ben een planten-meisje. Dat kan ook bijna niet anders, ik run al 2 jaar een online plantenwinkel. Groen mag daarom niet ontbreken in mijn interieur. Mijn voorkeur gaat uit naar een grote eye-catcher zoals een Kentia of Areca palm. Voor de finishing touch maak ik het graag af met wat kleine Pannenkoekenplantjes.

Ik vond het supertof om dit artikel voor jullie te schrijven en ik ben erg benieuwd wat jullie ervan  vinden. Wil je meer over mij weten? Volg mij dan op Instagram (@beaubewust), zou ik superleuk vinden!

Liefs, BeauDe komende weken zal ik vaker een gastblog schrijven voor Giga Meubel. Dus ben je benieuwd hoe de verhuizing zal verlopen? Houdt mijn blogs dan zeker in de gaten!