GIGA GUEST: Dipty Industrieel Wonen

16-06-2015

Industrieel wonen, I like! Wanneer het begonnen is, géén idee? Ik denk dat ik een keer besmet ben tijdens een van mijn reizen na mijn studie. Ik was in Azië en liep langs werkplaatsen en fabriekjes waarbij ze de meest oude lampen, kasten en werktafels hadden. Geweldig! 

 

Geweldig deze Railway Trolley van Giga Meubel! Hij geeft echt een industrieel gevoel.



Dit soort lampen kwam ik vaak tegen. Hij hangt nu in de slaapkamer en in de hal!



Ik woonde toen nog niet op mezelf maar dat wilde ik wel graag. Ik was in mijn hoofd al een uitzet bij elkaar aan het bedenken. Daarbij stonden de industriele lampen, grove zware kasten en grove tafels echt op mijn wishlist. 



De grote houten tafel is ook gevonden!
 
Toen het dan eigenlijk zover was en ik op mijn zelf ging wonen ging ik natuurlijk shoppen. De items op mijn wishlist zijn door een ware zoektocht bij elkaar gesprokkeld. Soms kom je gewoon ‘zomaar’ een aantal items van je wishlist in één winkel bij elkaar. Giga Meubel is echt zo’n winkel. 



Deze Jielde lamp is echt een van mijn favorieten in huis, het ultieme industriele gevoel en mooi te combineren met een wit interieur



Bij Giga Meubel heb ik ook echt nog een paar items op mijn wishlist staan. Hopelijk gaan wij snel groter wonen! Op mijn wishlist staan: 



1. Dit postvak bureau zou ik zo graag in een grote hal willen plaatsen en willen vullen met mooie vintage items
2. Deze 27 Ladenkast is stoer, do I need to say more?
3. En ook deze industriele vitrine kast staat hoog op mijn wishlist 


Zelf heb ik echt een lampen tik. Waarom? Geen idee. Het hangt zo lekker prominent. I like! Boven onze eettafel hang deze eyecatchers, ik ben er nog steeds blij mee! In de keuken hangt deze joekel. Veel mensen die bij ons op bezoek komen vinden het een beetje vreemd zo’n oude verroeste lamp in huis. Dat geeft niet, het compenseert al het andere moois!



Industrieel wonen hoeft niet extreem te zijn. Je kan items prima combineren met verschillende woonstijlen.
 
En? ben jij al om? ;)
 
Enjoy shopping!

Liefs,
Mies (@diptywonen)