De 6 mooiste Giga Meubel interieurs

04-11-2018

White & clean

Een volledig wit interieur? Weinig van ons durven dit aan en ook bij Giga Meubel kom je deze stijl niet veel tegen. Extra leuk dus als volgers onze meubels wel met deze stijl weten te combineren! Zo kiest Elsemarie van @e.l.s_k voor witte meubels in combinatie met licht hout. Af en toe kom je in haar huis een zwart detail tegen. Elsemarie, wat heb je een prachtig huis en wat heb je onze witte Marcia vitrinekast een mooi plekje gegeven!


Foto door @e.l.s_k

Industrieel & green

Hoe Laura van @lausje040 het lukt om naast al dat reizen haar interieur up-to-date te houden? Dat is ook voor ons een grote vraag. Maar één ding is duidelijk: stylen kan ze! Als we de pagina van Laura bekijken, worden we helemaal blij van alle stoere en industriële plaatjes. Onze zwarte Marcia vitrinekast staat duidelijk op zijn plek in de woonkamer van Laura. Ook de leuke trolley van Bepurehome, de klok van Zuiver en de schildpad accessoires van By-Boo zijn bij ons verkrijgbaar!


Foto door @lausje040

Ook het interieur van Rianne van @aarnsrianne past helemaal in het industriële boho plaatje. Rianne combineert in haar interieur verschillende natuurtinten die perfect passen bij industrieel zwart. Maar het mooiste item in haar interieur vinden wij natuurlijk de eettafel. Want hoe stoer staat onze eettafel Jack bij Rianne in huis!? Rianne combineert tafel Jack met verschillende leuke eetkamerstoelen, waaronder onze zwarte eetkamerstoel Sava. Echt prachtig gedaan!


Foto door @aarnsrianne

Vintage & minimalistic

Een blik op de Instagrampagina van Yessica van @crooshouse en het is duidelijk dat zij in een waar paleisje woont. We hebben haar huis niet van buiten gezien, maar alleen de binnenkant heeft ons al betoverd. We zien een prachtig, oud huis waarin verschillende interieurstijlen worden gecombineerd. Hoe mooi staat onze vitrinekast Vintage Lab daar in dat gezellige nisje!? Dit is vast het mooiste plekje van Rotterdam!


Foto @crooshouse door Rene Bouwman

Van deze foto gaat ons interieur hart even heel veel harder kloppen! De chesterfield is natuurlijk onze all time favorite en hoe gaaf staat hij in het interieur van Sonia van @s.o.n.i.a.d? De fauteuil zorgt voor een fantastische vintage sfeer. Dit in combinatie met een rustig, minimalistisch interieur is een schot in de roos! Is onze chesterfield fauteuil Antraciet ook iets voor jou?


Foto door @s.o.n.i.a.d

Wij zijn altijd enorm benieuwd waar onze meubels belanden, dus blijf ons taggen op Instagram en blijf  #gigameubel gebruiken!