Een nieuwe trend: de tv-kast!

23-04-2020

De woonkamer is een centrale plek in het huis, het is daarom belangrijk dat het een ruimte is waar je graag bent. Door de juiste keuze van meubels en accessoires te kiezen, word de woonkamer nog fijner om in te relaxen. Gemiddeld kijken wij zo’n 3 uur per dag naar de televisie in, op of boven op een tv-kast. Een groot deel van de meubels in de woonkamer zijn ook naar het meubel gericht. Tegenwoordig moet de tv-kast zo strak mogelijk zijn, de Scandinavische stijl is daarom erg populair!

Wanneer er ruimte is voor een grote tv-kast is dit een goede oplossing als je ook spullen in de kast wilt opbergen. Je kan er meer dan alleen de tv in opbergen, Je zou er boeken, decoratie in op kunnen bergen. Doordat er meerdere spullen in de kast staan valt de tv er zelf in weg en valt het niet meer zo op. 

Bij Giga Meubel zijn we groot fan van industriële kasten. De serie Fik behoort tot een van onze favorieten. Een tv-kast is niet alleen handig voor jouw televisie, maar ook zeker om andere spullen die je gemakkelijk kunt opbergen doordat er ruime opbergkastjes zijn. Fik heeft 4 lades en 2 ruime kastjes. Op de bovenste plak heb je genoeg plek om mooie accessoires te tonen. 

Tv-kasten zijn er in verschillende soorten en maten. Bij Giga Meubel hebben we ook verschillende tv-kasten. Met tv-kast Star wordt een avondje op de bank een stuk leuker. Deze kast met een stijlvol design heeft 4 deuren en 8 open vakken. Genoeg ruimte om naast de tv, spullen op te bergen. Richt de open vakken in naar eigen wens naar persoonlijke decoratie. Houd je meer van groen? Creëer jouw eigen Urban Jungle met de leukste planten. Meer tips over het inrichten van een kast? Neem een kijkje in de blog over kasten inrichten. 

Het is belangrijk om te kijken wat de maat van de tv is, zo kan je de juiste tv-kast kiezen. Niets is vervelender dan thuiskomen met een kast waar de tv niet in past. Meet de televisie en de muur waar je de tv wilt plaatsen dus zorgvuldig op en voorkom ongemakken. Bij Giga Meubel bestaan de kasten uit een stuk en zijn dus geen bouwpakketten. De kasten zijn gemaakt van massief staal en acaciahout waar door de kwaliteit en levensduur gegarandeerd is. 

Op zoek naar een mooie tv-kast? Neem een kijkje op www.gigameubel.nl of kom langs in de winkel waar interieurspecialisten klaar staan voor advies!