Meer pit met zwart in huis!

11-11-2018

Sinds deze week pronkt prachtige zwarte 1deurs Marcia hier in huis!. Te gek! De balans klopte niet helemaal meer in de woonkamer na de komst van de nieuwe bank en 2 nieuwe houten salontafels, ken je dat?....dat je ineens denk….hmmmmm klopt niet! Nou dat had ik dus! Ik vond het allemaal een beetje te houterig! ;-) als je begrijpt wat ik bedoel! Houten vloer, houten tafels, houten tv meubel, neeeee was allemaal een beetje vlak!


 

Mijn woonstijl is een mix van stoer, industrieel, vintage, dus het moest een kast zijn in deze stijl, een mooie aanvulling op de rest! En qua kleur wist ik het zeker, zwart! Dat geeft net dat extra pit aan de woonkamer. Dus op zoek op de site van Gigameubel! En jawel hoor daar stond ze! Marcia 1 deurs! De 2deurs Marcia is ook prachtig maar dat was iets te ambitieus, past niet! op die plek. ;-)


 
Deze 1 deurs is perfect! Bestaat uit een tof vitrinegedeelte om je eyecatchers tentoon te stellen en een dicht gedeelte voor al je troep! ;-) Kast Marcia is wel een beetje zwaar, mocht je twijfelen aan de stabiliteit van deze kast, ik zou zeggen vraag het aan m'n wederhelft! Wij wonen namelijk split level, dus dat betekende, 4 trappen op!....haleluuujaaa…. ik heb geen vrienden  gemaakt, maar Marcia maakte alles goed nu deze op haar plekkie staat!Marcia is ook wat hoger dat de andere kast, waardoor het meteen meer body uitstraalt in de woonkamer, samen met het materiaal ( pikzwart metaal)  en de strakke afwerking, is het echt een eyecatcher op zich! En doordat Marcia een glazen vitrine gedeelte heeft, oogt hij ook niet massief als een zwart vlak! Helemaal blij mee.


 
En weet je wat helemaal tof is: ik mag Marcia ook weggeven!!! Er loopt een winactie met Marcia! Via mijn instagram  ( @_finntage) en facebook ( Finntage) Hoe waanzinnig gaaf is dat! Je hebt nog tot en met morgen 1500 uur de kans om mee te doen!
 
Neem je een kijkje? En doe je ook mee?