Verhuis update!

19-04-2019

Gelukkig vonden wij vrij snel een nieuwe woning. Heel fijn, alleen niet helemaal de woning die ik in gedachte had. Doordat alles zo rauw op ons dak viel hadden wie niet echt de tijd om te sparen voor de verhuizing. We besloten het daarom budgetproof aan te pakken. Niet te veel geld stoppen in de woning, maar voornamelijk in leuke accessoires die de boel een sfeervolle touch geven.

De badkamer

De minst mooie ruimte in het nieuwe huis vind ik de badkamer. Behoorlijk gedateerd.. en totaal niet mijn stijl. Helaas kunnen we geen grote veranderingen aanbrengen, maar de boel oppimpen mag natuurlijk wel. En dat hebben we gedaan! Zie hier onder de badkamer metamorfose. Dat ziet er al wat beter uit. Vind je niet?


 

De woonkamer

Ook de vloer heeft een flinke metamorfose ondergaan. We hebben gekozen voor een rustige grijs eiken laminaatvloer. Een absolute must in huis is voor mij een sfeervolle eethoek. Ik zit het liefst altijd aan de eettafel, gezellig met vrienden en familie, maar ook om te werken en te eten. Dit moest de eye-catcher van de woning worden. Als je het mij vraagt is dat gelukt. We hebben gekozen voor de stoere Jackie eettafel gecombineerd met witte kuipstoeltjes.


 

De slaapkamer

Ook de slaapkamers zijn behoorlijk opgeknapt. Al het drukke behang is vervangen door rustig strak wit behang. 
Zoals je kunt zien hebben we al behoorlijk wat stappen gemaakt. Het geen wat we nog graag willen aanpakken is de keuken. Ik denk erover om de kastjes wit te schilderen en de ruimte op te vullen met een mooie hoge bartafel.

 
Wat vind jij van de transformatie? Ik ben benieuwd