Bekijk hieronder onze producten

‹ Vorige
1234...910

Kasten

Voor betaalbare luxe ga je naar Giga Meubel in Soest, want daar vind je onder andere kasten. Daarnaast heeft Giga Meubel andere verschillende producten die voor comfort en uitstraling zorgt. Met 1200 m2 aan oppervlakte heeft u genoeg woonplezier en inspiratie om u woning tot uw smaak in te richten.

Stoere lockerkasten

Iedereen vindt het belangrijk om mooie meubels in huis te hebben. Maar tegenwoordig hebben alle huishoudens iets nodig om spullen in op te bergen. Giga Meubel heeft genoeg meubels die direct leverbaar zijn. Diverse stijlen zoals vintage, retro en sixties tv meubels mogen niet ontbreken in de showroom.

Woonkamer meubels

Tegenwoordig zie je steeds meer industriële meubels in de woonkamer staan. Dat is op dit moment een trend waar Giga Meubel zich op richt. Er worden meubels gemaakt waar je je tv op kan plaatsen in diverse maten en deuren. Wil je een tv meubel met laden of eentje met twee-deurs, dan is dat geen probleem.

Meer informatie

Vaak wilt u als klant de producten met eigen ogen zien en dat is geen probleem. Giga Meubel heeft een winkel waar u al de producten ook zelf kunt zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot u beschikking om u te helpen met de keuze van de juiste tv meubel. Wanneer u direct vragen heeft dan kunt u bellen naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035-8796032.