Industriële tijdschriftenrekken

Industriële tijdschriftenrekken

Genoeg van alle losse tijdschriften en boeken die door het huis heen slingeren? Dan is een tijdschriftenrek misschien wat voor jou! Dit item biedt niet alleen een praktische oplossing, maar staat ook erg leuk ter decoratie. De industriële look zorgt voor een stoere aanvulling binnen jouw interieur. Losse bladen liever helemaal uit het zicht opbergen? Bekijk dan een van onze industriële opbergkasten of industriële ladekasten. 

Industriële tijdschriftenrekken voor aan de wand

Onze ruwe tijdschriftenrekken zijn meestal gemaakt van metaal, koper of ijzer. Dit geeft een industrieel karakter. Bij de invulling van jouw tijdschriftenrek kun je je compleet laten gaan! Het leuke aan het stijlen van dit item is dat het uniek en helemaal van jou is. Foto’s of tijdschriften geven jouw interieur een persoonlijke touch. Tijd dus om al jouw decoraties bij elkaar te verzamelen. Denk bijvoorbeeld aan tijdschriften, mooie boeken maar ook fotolijsten of leuke quotes. Je kunt eindeloos schuiven en wisselen. Maak het geheel af door een lichtsnoer aan het rek te hangen. Zo wordt jouw rek echt een sfeervolle eyecatcher in jouw huis!

Industriële tijdschriftenrekken kopen bij Giga Meubel. 

Enthousiast geworden over deze items? Bestel dan nu direct online op Gigameubel.nl. Profiteer nu van onze gratis verzending bij een besteding boven de 50,-. Liever de tijdschriftenrekken in het echt bekijken? Dat kan! Kom langs in een van onze showrooms in Soest of Wommelgem en doe inspiratie op. Onze interieurspecialisten staan klaar om jou van advies te voorzien en om vragen te beantwoorden. Heb je nog vragen over een product? Stel ze gerust door contact op te nemen met een van onze medewerkers. Dat kan op het nummer 035 - 879 60 32.