Kasten

Allerlei stijlen kasten

Wanneer u mooie spullen in huis heeft, wilt u het natuurlijk aan iedereen laten zien in een kast. Een vitrinekast is een mooi meubelstuk waar u bijvoorbeeld je oude servies in kunt plaatsen. In bijvoorbeeld een landelijke kast heeft u genoeg ruimte om uw spullen in op te bergen. Ook voor iemand met een grote boekencollectie zijn er boekenkasten die aan hun behoefte voldoen. De kasten zijn gemaakt van diverse materialen zoals glas, metaal, eiken, metaal en hout zodat er voor iedereen een oplossing is.

Een geschikte kast voor elke plek

Elke kast is weer anders wanneer u meubels koopt bij Giga Meubel. Elke kast is weer uniek en wordt voorzien van zijn eigen kenmerk. Zoekt u een kast voor uw tv? Kijk dan bij onze dressoirs of tv-meubelen. Of bent u op zoek naar een uniek nachtkastje? Dan heeft u keuze uit trendy nachtkastjes met een look van een kluis, ook wel lockerkasten genoemd. Of u nou een witte, grijze, zwarte of houten kast koopt, ieder exemplaar is weer anders. 

Vintage is het nieuwe retro

Steeds vaker ziet u dat oude meubels herleven. Zo vindt u bij Giga Meubel verschillende stijlen aan meubels. Naast landelijke, lifestyle en industriële meubelen vindt u er ook vintage en retro kasten. Alle kasten bij ons zijn aangepast aan de woonwens van nu en de trend van deze tijd.

Meer informatie en bestellen bij Giga Meubel

Wilt u inspiratie opdoen, kom dan gezellig langs in de showroom te Soest. Ook kunt u bellen naar 035 879 6032 voor meer informatie over de diverse kasten. De interieurspecialisten van Giga Meubel staan voor u klaar. Zo vindt u de kast die bij uw woonwens en interieur past.