Zwarte kledingkasten

Resultaten 20 producten

per pagina

Resultaten 20 producten

per pagina

Zwarte kledingkasten

Een kledingkast is onmisbaar in elke slaapkamer. We hebben tenslotte allemaal kleding en die willen we zo netjes mogelijk opbergen. Een kledingkast is voornamelijk noodzakelijk, maar dat betekent niet dat deze niet ook erg stijlvol kan staan in de slaapkamer. We hebben allemaal een kledingkast nodig, laten we er dan ook een kiezen waar we graag tegen aan willen kijken. Met een zwarte kledingkast kies je voor diepte en contrast in de slaapkamer en geef je de slaapkamer een chique uitstraling. 

Diverse zwarte kledingkasten

Bij Giga Meubel hebben we verschillende stijlvolle zwarte kledingkasten, kijk bij het kiezen van de kledingkast naar het aantal deuren en de gewenste hoeveelheid opbergruimte. In ons assortiment vind je zwarte kledingkasten van populaire merken zoals het merk Woood. De zwarte kledingkasten zijn onder te verdelen in garderobekasten, kledingrekken en schuifdeurkasten. 

Zwart in combinatie met hout 

Een kledingkast is een belangrijk item in de slaapkamer. Daarom mag deze er ook mooi uitzien. Met een zwarte kledingkast zit je altijd goed. Zwart is een stijlvolle kleur die gemakkelijk te combineren is met andere items en daarom past een zwarte kledingkast vrijwel in iedere slaapkamer. Zwart in combinatie met hout zorgt voor een gezellige sfeer. Hout is echt een sfeermaker en daarom altijd een goede optie. Met een kledingkast van zwart hout kies je voor een stevige en praktische kast. De kledingkasten zijn ook verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals metaal, eikenhout en grenen. Bekijk het gehele assortiment kledingkasten en vind jouw favoriete kledingkast. 

Een functionele kledingkast 

Bij Giga Meubel weten we alles over opbergen. Daarom weten we ook als geen ander dat een kledingkast erg functioneel moet zijn. De kledingkasten van Giga Meubel bestaan dan ook veelal uit een hanggedeelte met een roede en een leg gedeelte met planken. Sommige kledingkasten hebben ook lades, deze zijn ideaal om sokken en ondergoed op te bergen. Zo kan je al jouw mooie items netjes ophangen en is er genoeg plek om al jouw mooie shirts te stapelen. Zo blijft jouw kleding netjes en houd je een rustige uitstraling in de slaapkamer.   

Kledingkasten voor de kleinere slaapkamer

Heb je minder ruimte voor een kledingkast? Een kledingrek kan de oplossing zijn! Wij hebben een groot aanbod industriële kledingrekken voor in de slaapkamer of kledingkamer. Ideaal om te gebruiken als je niet genoeg ruimte hebt voor een grote kledingkast en toch je kleding moet opbergen. Ook een zwarte kledingkast met schuifdeuren of een open kledingkast is ruimtebesparend. Een kledingkast met schuifdeuren heeft deuren die over elkaar hee schuiven, waardoor ze geen extra ruimte vereisen. De garderobekasten zijn uiteraard verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat er voor elke slaapkamer een geschikte kledingkast te vinden is. Een kleinere kledingkast is natuurlijk ook ideaal voor de kinderkamer. 

Je kledingkast decoreren

Je kunt een kledingkast decoreren met diverse accessoires, bij een hoge kledingkast kun je bijvoorbeeld een hangplant op de bovenkant plaatsen. Ook de ruimte naast de kledingkast draagt bij aan de uitstraling van de kast, plaats hier bijvoorbeeld een mooie spiegel. Er zijn verschillende opties voor het decoreren van je kledingkast. 

Een zwarte kledingkast bestellen bij Giga Meubel

Bezoek onze showroom om onze zwarte kasten in verschillende stijlen te bekijken. Onze interieurspecialisten zijn tot jouw beschikking om je te helpen bij het vinden van een geschikte zwarte kast. Bestel je liever een zwarte kast online? Profiteer dan van onze laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelwaarde van 100,- of meer. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.

Kies je filter