Zwarte opbergkasten

Resultaten Producten 25-48 van 120

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 25-48 van 120

Pagina
per pagina

Zwarte opbergkasten

Ben je op zoek naar een goede opbergkast? Wij hebben verschillende opbergkasten en opbergrekken in onze collectie. Denk aan lockerkasten, industriële boekenkasten en ladekasten. Een zwarte opbergkast is een echte aanwinst voor ieder interieur en elke woonstijl.

Zwarte kasten in verschillende stijlen

Een zwarte opbergkast helpt je om jouw kamer netjes en opgeruimd te houden. Bij ons kun je terecht voor opbergkasten met deuren en open kasten. In ons assortiment hebben wij veel industriële opbergkasten van zowel hout als metaal voor een industrieel interieur. Naast de industriële opbergkasten hebben we een groot aantal Scandinavische opbergkasten. Deze kasten hebben strakke vormen en zijn licht van kleur. Ook kan je bij Giga Meubel terecht voor bohemian opbergkasten gemaakt met hout, eyecatchers voor in de kamer. Kies voor een zwarte kast die goed past bij jouw eigen stijl en interieur. 

Open opbergkast zwart

Met een open zwarte opbergkast creëer je een open sfeer in de woonkamer. Je kunt de open opbergkast leuk combineren in je interieur door er gave accessoires zoals fotolijstjes, servies en planten in te plaatsen. Mix en match door verschillende accessoires te combineren en maak een unieke en persoonlijke ruimte. Vitrinekasten zijn een goede keuze omdat ze net als een open kast een open sfeer creëeren, maar in een vitrinekast liggen je spullen netjes beschermd en stofvrij. 

Een zwarte opbergkast met deuren of lades

Een gesloten opbergkast in onmisbaar in ieder interieur om spullen uit het zicht op te opbergen. Kies voor een perfecte kast met opbergruimte voor in de slaapkamer of woonkamer. De kasten zijn verkrijgbaar met deuren, lades of beiden. Daarnaast zijn er gedeeltelijk open kasten. 

Een opbergkast kopen bij Giga Meubel

Wil je de zwarte opbergkast eerst met eigen ogen zien? Dat kan! Bezoek onze showroom om onze opbergkasten in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen bij het kiezen van de juiste meubels voor je interieur. Bestel je liever jouw opbergkast online? Profiteer dan van onze laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelling van 100,-. Heb je nog vragen over een opbergkast of onze andere meubels? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden.

Kies je filter